Vedete de la noi care nasc în 2019. Șapte celebrități și opt bebeluși

 Alina Dan
.

Vremurile în care artistele sau prezentatoarele TV se gândeau că apariția unui copil le-ar forța să pună cariera pe plan secund au apus de mult. Iată că anul 2018 a fost unul benefic pentru femeile din showbiz care și-au dorit să rămână însărcinate, minunea întâmplându-se pentru… șapte dintre ele!

Gabriela Cristea fertilizare in vitroGabriela Cristea fertilizare in vitro

În timp ce Catrinel Menghia și Flavia Mihășan se află la prima experiență de acest gen, Andreea Bălan, Simona Gherghe, Gabriela Cristea, Valentina Pelinel, dar mai ales Mirela Vaida se pot considera experimentate. Și, cum fiecare mamă ascunde o poveste emoționantă, noi am decis să vi le prezentăm, în rândurile de mai jos.

Gabriela Cristea

S-a chinuit ani la rând să devină mamă, a făcut fertilizări in vitro și tratamente complexe, dar… degeaba! Totul până acum doi ani, însă, când Gabriela Cristea a reușit, incredibil, dar adevărat, să rămână însărcinată pe cale naturală! Și, pentru ca surpriza să fie și mai mare, iată că, înainte ca fiica ei să împlinească un an, prezentatoarea TV a aflat vestea: este din nou însărcinată! Tot pe cale naturală! Totul a venit ca o minune în viața Gabrielei Cristea și iată cum vedeta și soțul ei, Tavi Clonda, vor deveni din nou părinți, în primăvara anului viitor. Bucuria lor este greu de descris în cuvinte și, cu siguranță, le dă speranțe tuturor celor care-și
doresc să devină părinți. După ce a experimentat deja o sarcină, dar și meseria de mămică, Gabi este mult mai relaxată și e convinsă că se va descurca foarte bine cu cei doi copii, care vor avea vârste extrem de apropiate.

Andreea Bălan

Și-a dorit enorm să aibă încă un copil și iată că minunea s-a întâmplat! Andreea Bălan este însărcinată, deja, în luna a șasea, urmând să nască în primăvara lui 2019. Ce sex va avea bebelușul? Este o certitudine că va fi tot fetiță, iar alegerea numelui îi dă mari bătăi de cap solistei, astfel că încă nu s-a hotărât… Andreea Bălan a devenit mămică, pentru prima oară, în anul 2016, reușind să rămână însărcinată la scurt timp după ce l-a cunoscut pe George, actualul ei partener de viață. Imediat după prima naștere, a declarat că-și mai dorește un copil, însă bebelușul s-a lăsat ceva timp așteptat. Iar toate aceste bucurii vin după o lungă perioadă în care solista și-a dorit o familie fericită, destinul ei fiind dovada faptului că… toate vin la timpul lor.

Mirela Vaida

Are doi copii și nu credea că va veni și al treilea. Dar iată că s-a întâmplat atunci când se aștepta mai puțin! Mirela Vaida a aflat că este însărcinată pentru a treia oară astă-vară, atunci când era în vacanță, vestea reușind să o bulverseze destul de mult. Astfel că, după câteva zile în care și-a pus semne de întrebare, s-a obișnuit cu ideea și și-a organizat proiectele profesionale în așa fel încât să reușească să pună sarcina pe primul loc. Zis și făcut! În proiectul „Mamma Mia a fost înlocuită, iar emisiunea „Totul pentru dragoste, pe care o prezenta la Antena 1, a fost scoasă din grilă, din cauza audiențelor nemulțumitoare. Între timp, sarcina evoluează ca la carte, iar Mirela se simte foarte bine, astfel încât a acceptat și alte colaborări profesionale, care să nu o solicite foarte mult. Vedeta urmează să nască în primăvară și va avea un băiețel. Și, surpriză, se pare că deja se gândește și la al patrulea copil!

Simona Gherghe

Primul copil al Simonei Gherghe s-a lăsat destul de mult așteptat, în timp ce al doilea a fost… neașteptat! Vedeta și-a dorit de mult timp să devină mamă, iar apariția Anei Georgia, fiica sa, i-a schimbat viața radical, în bine. Cum primul an din viața fetiței a fost unul extrem de dificil pentru Simona, vedeta a avut puțin inima strânsă când a aflat că este din nou însărcinată. Nu că bucuria nu ar fi fost imensă, ci tocmai pentru că viața de mamă nu i s-a părut tocmai floare la ureche. Motiv pentru care Simona a și preferat să aștepte destul de mult până să dea marea veste, mai exact până în luna a cincea de sarcină. Cu toate acestea, au existat speculații cu mai bine de două luni înainte că prezentatoarea TV ar fi însărcinată din nou, iar Dan Capatos, colegul ei de trust, chiar a dat-o de gol fără să vrea, cu aproximativ o lună înainte de anunțul oficial.

Flavia Mihășan

S-a speculat mult timp că ar trăi o idilă cu Dani Oțil, apoi a fost o certitudine că a avut o relație, de scurtă durată, însă, cu Codin Maticiuc. Și mare a fost surpriza când a început să se zvonească faptul că Flavia Mihășan ar fi însărcinată. Ba chiar Horia Brenciu a fost cel care a dat-o de gol, în cadrul unei emisiuni televizate. Numai că, surpriză! Flavia nu a recunoscut nici până în momentul de față, ferm, faptul că va deveni mamă. Declarațiile pe care le-a oferit însă reporterilor viva.ro, în urmă cu doar câteva săptămâni, trădează o femeie care dorește doar să-și protejeze graviditatea, până în momentul în care totul va fi în siguranță, din punct de vedere medical. Așadar, se pare că asistenta lui Răzvan și a lui Dani va deveni și ea mamă anul viitor, cel mai probabil pe la începutul verii, dacă totul va decurge ca la carte.

Catrinel Menghia

Una dintre vedetele extrem de discrete cu informațiile despre viața ei personală, Catrinel Menghia a ascuns sarcina până în luna a cincea, când deja era foarte vizibilă. Chiar și după ce a făcut public anunțul, vedeta a rărit aparițiile publice, probabil din dorința de a se proteja de ochii curioșilor, în această perioadă delicată. Catrinel Menghia trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu producătorul Italian Massimiliano di Lodovico, relație ce a debutat în urmă cu șase ani, la scurt timp după divorțul frumoasei românce. Sarcina lui Catrinel este destul de avansată, modelul în vârstă de 34 de ani urmând să nască, cel mai probabil, la începutul anului 2019, acesta fiind primul ei copil.

Valentina Pelinel

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit la începutul lunii septembrie și tot atunci au anunțat că vor deveni părinți din nou! Și nu oricum, ci părinți de gemeni, mai exact de fetițe. Și Valentina a adoptat regula nescrisă de a ține ascunsă sarcina în primele luni, astfel încât a făcut public anunțul în momentul în care depășise cu brio primul trimestru. Extrem de secretoasă cu detaliile privind viața ei de familie, Valentina este o persoană discretă în această perioadă, astfel că fotografiile cu ea au lipsit aproape cu desăvârșire. Adio, evenimente mondene! Vedeta preferă să aibă grijă în liniște de gemenele ei, din burtică, dar și de băiețelul lor, care are, acum, doi ani și jumătate.

Articole interesante si exclusivitati, in numarul de ianuarie al revistei VIVA!, disponibil la toate punctele de difuzare a presei

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton