Vedete care au recunoscut că poartă haine second hand, deși au conturile pline. Bianca Drăgușanu: „Îmi plac lucrurile de calitate”

 Ifrim Georgiana
.

Deși au conturile pline și duc un stil de viață lipsit de griji, unele vedete din România au recunoscut că își cumpără haine de la magazinele second hand. Printre acestea se numără Adelina Pestrițu, Bianca Drăgușanu, Antonia sau Delia, care au au recunoscut că în garderoba lor nu se află numai articole de mii de euro, ci și haine la mâna a doua.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Deși au apariții spectaculoase, se fotografiază în locații exclusiviste și duc un stil de viață la care mulți visează, unele vedete de la noi din țară nu s-au sfiit să spună că merge frecvent în magazinele second hand, acolo unde găsesc piese unicat, de o valoare extraordinară. În urmă cu câțiva ani, Adelina Pestrițu declara că este o amatoare a articolelor la mâna a doua, mizând pe unicitatea acestora. Nu demult, Maurice Munteanu încuraja achiziționarea pieselor vestimentare din magazinele second hand și spunea că este „o variantă ultra cool și ultra chic pentru ce înseamnă moda aceasta mainstream'.

ade-10ade-10

Citește și: Theo Rose a arătat ecografia cu bebelușul ei: „E frumos băiatul meu”

Citește și: Inoke, fiica lui Cabral, se întreține singură. Ce mesaj i-a transmis tânăra de 20 de ani tatălui ei: „A fost o chestie foarte ciudată'

Citește și: Camelia Potec a fost jefuită în Barcelona: „Au distrus mașina, mi-au furat o parte dintre bagaje

Citește și: Cum arată apartamentul în care locuiește Loredana Chivu. Are un penthouse luxos pe Șoseaua Nordului și conduce un bolid de 350.000 de euro

Adelina Pestrițu a recunoscut că își cumpără haine la mâna a doua

În urmă cu ceva timp, soția lui Virgil Șteblea declara că își cumpără haine din magazine second hand, însă le preferă pe cele din străinătate, în detrimentul celor din România. Adelina Pestrițu este de părere că celebritățile internaționale care poartă astfel de articole vestimentare dau dovadă de „modestie', aspect pe care bruneta îl apreciază.

„Fac cumpărături și la magazinele cu haine second hand. Am intrat, dar în afară. Erau lucruri ok. Acolo sunt oameni care au milioane de euro și se îmbracă de la second hand. Și dau dovadă și de modestie în acest fel', a spus aceasta.

Bianca Drăgușanu: „Intru în magazine second-hand pentru că pot găsi lucruri unicat'

În urmă cu câțiva ani, Bianca Drăgușanu spunea că este adepta hainelor la mâna a doua, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook. La acea vreme, aceasta declara că în astfel de magazine găsește piese vestimentare unice și de calitate, care îi completează garderoba.

„Ador să fac shopping, din orice fel de magazin. Îmi plac lucrurile de calitate, chiar recent mi-am cumpărat o rochie de firmă de la second-hand. Și nu sunt omul pe care să-l caracterizeze mândria și care să se laude cu cheltuielile pe care le face. Da, cumpăr tot ce-mi place, intru în magazine second-hand pentru că pot găsi lucruri unicate și de calitate… Deci vă recomand cu încredere acest gen de magazine', a susținut iubita lui Gabi Bădălău.

Antonia are haine second-hand în garderobă

Foarte sinceră din fire, Antonia a recunoscut în urmă cu ceva timp că este o amatoare a magazinelor vintage și second hand, acolo unde găsește articole vestimentare unice. Când vine vorba despre stilul vestimentar, artista optează pentru ținutele sport, în detrimentul celor elegante.

„În mare, îmi place să fiu sport, mă simt cel mai bine sport și lejer, dar îmi place să fiu și feminină, știu că mulți oameni mă preferă feminină. Eu mă simt cel mai bine sport, în trening. Nu mai am loc de haine, că are și Alex haine multe. Hainele de la băieți le refolosesc. Eu iau și haine de la locuri vintage și de la second-hand, care mi se par mai cool', a spus Antonia.

Mădălina Ghenea își compune ținute vintage de la magazinele second hand

Mădălina Ghenea a recunoscut că îi plac ținutele vintage, pe care și le compune din articole vestimentare la mâna a doua. Deși are o garderobă de mii de euro, frumoasa actriță găsește adevărate comori în piețele cu haine second hand.

„Tot ce contează este să te simți bine în pielea ta. Port și o grămadă de haine de firmă, dar mă bucur și atunci când în piețele de second hand găsesc ținute vintage', a precizat aceasta pentru Vogue Italia.

Cosmina Păsărin: „Mă plictisesc foarte repede de haine'

În urmă cu câțiva ani, Cosmina Păsărin recunoștea că își achiziționează haine din magazinele second hand, motivând că statutul de persoană publică îi impună să aibă apariții cât mai unice. La acea vreme, aceasta spunea că nu dă o avere pe haine și că frecventează magazinele cu haine la mâna a doua.

„Mă plictisesc foarte repede de haine. Fiind și persoană publică, nu-mi permit să apar îmbrăcată la fel de mai multe ori. Dar, slavă Domnului, știu să combin și accesorizez suficient de bine cât să par mereu scoasă din cutie!', a marturisit Cosmina Pasarin pentru Antena 1.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton