Vedete care au avut relații cu persoane de același sex. Unele au recunoscut, altele neagă în continuare

 Alina Dan
.

Dragostea este și așa destul de complicată pentru a o mai complica și cu situații delicate cum ar fi identitatea sexuală a partenerilor. Când iubești, iubești și atât. Aceste staruri însă, în mod public sau în strictă intimitate, au ajuns, la un moment dat, să aibă relații cu parteneri de același sex, deși despre unii dintre ei se știe că au avut, în timp, relații serioase și cu parteneri de sex opus.

DEMI LOVATO

Demi Lovato

Artista nu a vorbit niciodată explicit și oficial că este bisexuală, deși a oferit câteva indicii în acest sens, când a apărut mult prea legată de o doamnă în 'Cool for the Summer'.  Ulterior, într-o postare pe Instagram, care, de altfel, a și fost ștearsă, partenera lui Demi Lovato a mărturisit: 'Sunt singura persoană cu care de Demi s-a culcat și cu care nu a vândut fotografiile nud'. Însă Lovato nu a negat, dar nici nu a confirmat vreodată relația cu Rose.

PINK

PINK

Pink este căsătorită cu starul motocrossului Carey Hart, dar, înainte de mariajul lor, artista era celebră ca un copil rebel. Pink a dezvăluit, la un moment dat, că ea și actrița Kristanna Loken au avut o scurtă poveste de dragoste.

'M-a sărutat și a încercat să mă domine, însă eu nu mă las dominate de nimeni', a povestit Pink pentru Contact Music. Și, chiar dacă relația lor a fost nu doar pasageră, ci și furtunoasă, Pink nu are nimic de spus de rău despre bomba sexy Kristanna Loken. 'Femeia este incredibil de frumoasă', a mărturisit Pink.

În ciuda acestui trecut mai puțin obișnuit, este nepotrivit să spunem despre Pink că este bisexuală. De altfel, în 2017, ea a dat pentru The Guardian o declarație în acest sens: 'Simt că oamenii sunt mai puțin înclinați să pună etichete, iar lucrul acesta îmi place. Așa este și acolo de unde vin eu. Eu niciodată nu spun niciodată'.

TOM HARDY

Tom Hardy

În 2010, Tom Hardy a dezvăluit pentru Daily Mail că, anterior, i-au făcut plăcere relațiile cu alți bărbați. 'Sigur că am avut. Sunt actor, ce naiba!' 'Am jucat cu oricine și de toate. Îmi place aspectul fizic, dar acum am ajuns la 30 de ani și asta nu mi se mai potrivește. Am terminat cu experimentele, dar sunt o grămadă de aspecte în relațiile cu altți bărbați pe care, la un moment dat, le-am avut nevoie în viața mea', spunea Tom Hardy.

'Se pare că am o grămadă de trăsături feminine bine definite care sunt foarte atrăgătoare pentru bărbații gay', a adăugat actorul.

BELLA HADID

BELLA HADID

Chiar și îngerii mai păcătuiesc uneori. Mai ales dacă vorbim desre îngerii Victoria’s Secret. Cea mai cunoscută relației a îngerului Bella Hadid a fost aceea cu The Weeknd, dar potrivit The Sun, frumoasa Bella a avut și o aventură cu o colegă de la Victoria’s Secret, modelul Stella Maxwell. S-a întrâmplat prin 2015, la o petrecere din Londra. 'Bella și Stella se aflau la aceeași masă și nu mai vedeau nimic în jur. Se sorbeau din priviri. Se sărutau cu pasiune și păreau că trăiesc cele mai frumoase momente din viețile lor. Pe atunci, Bella nu era celebră așa cum este acum', declara o sursă pentru The Sun.

Nciunul dintre reprezentanții cele două vedete nu a dorit să comenteze acest episod.

CAMERON DIAZ

CAMERON DIAZ

 În aprilie 2014, Cameron Diaz dădea pentru Glamour U.K. o declarație care i-a lăsat pe mulți cu gura căscată: 'La un moment dat, toate femeile sunt atrase din punct de vedere sexual de alte femei'. Ulterior, în aceeași lună, actrița i-a mai declarat lui Andy Cohen: 'Da, am avut o relație cu o altă femeie'.

Și, pentru că lumea s-a agitat imediat, ea a ținut să menționeze că nu este vorba despre colega de platou din 'Îngerii lui Charlie', Drew Barrymore. 'Speculațiile astea mă fac să vomit. Este ca și cum aș spune că fac sex cu sora mea. Ați înnebunit? Nici măcar nu aș împărți cu ea același bărbat', a declarat Cameron Diaz pentru Harper’s Bazaar.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton