Vedeta care a primit cei mai mulți bani la Asia Express. Mii de euro pe episod!

 Dumba Gabriela
.

Marele premiu pe care îl pot câștiga vedetele la Asia Express este de 30.000 de euro, însă dincolo de acești bani, fiecare dintre ele este plătită pentru participare și sumele pe care le cer pentru fiecare episod nu sunt deloc mici. În funcție de cât își negociază fiecare, notorietatea fiind punctul forte, sumele pot ajunge la multe mii de euro pe ediție!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Este unul dintre cele mai grele show-uri de aventură de la TV, vedetele ies complet din zona lor de confort și trăiesc peripeții de care nu credeau vreodată că sunt în stare. Însă, nimic nu este gratuit! Nimeni nu participă la Asia Express doar de dragul aventurii, ci și pentru sumele uriașe care plătesc aceste aventuri.

asia-express-2019-incepe-azi-1280×720asia-express-2019-incepe-azi-1280×720

Printre cele mai bine plătite vedete din Asia Express, potrivit Impact.ro, se numără Ana Morodan. Contesa este, însă, pe locul patru. Cel puțin în privința salariului de la Asia Express. S-ar părea că Ana a cerut și a primit 1300 de euro pe ediție.

Urmează, pe locul 3, Lidia Buble. Cântăreața a pornit pe Drumul Împăraților, în aventura care a început în Turcia, alături de sora ei, Estera. Pentru o singură ediție, Lidia ar primi în jur de 2000 de euro și ceva mai puțin sora ei, 800 euro. Fetele au anunțat, în schimb, că se vor întoarce victorioase din Asia Express 4, cu marele premiu în buzunar.

Și mai bine plătit decât cele două dive ar fi Liviu Vârciu. Carismaticul prezentator de televiziune a primit bani frumoși pentru a face parte din echipele de la Asia Express. Ar fi încasat, pentru fiecare ediție, 2500 de euro pentru a suporta unele condiții foarte dure.

Însă, regina onorariilor din Asia Express ar fi Bianca Drăgușanu. Blondina a negociat la sânge, mai ales pentru că nu a fost obișnuită cu tot ce se întâmplă în emisiune. În timp ce nu a suportat foarte mult ideea de a căuta mereu un loc pentru odihnă și mâncare, aceasta a primit 4000 de euro/per ediție pentru chinul îndurat. Noroc că nu a stat prea mult timp în concurs!

Bianca Drăgușanu, obligată să plece de la Asia Express

Încă din prima secundă a show-ului Asia Express de la Antena 1, Bianca Drăgușanu și-a exprimat nemulțumirile, a înjurat pe toată lumea, de la echipa de producție și până la oamenii întâlniți pe stradă, limbajul ei fiind greu de înțeles din pricina bipurilor. A spus în nenumărate rânduri că vrea să plece acasă, că nu poate face față competiției nici fizic, nici psihic.

Dorința i-a fost îndeplinită în cele din urmă și a fost trimisă acasă, împreună cu sora ei, care a părăsit competiția în lacrimi, pentru că și-ar fi dorit să rămână pe Drumul Elefantului, în Sri Lanka. Locul blondelor experte în înjurături a fost luat de Iuliana Luciu şi Magherita de la Clejani, care fuseseră eliminate în ediţia precedentă, în urma unei probe pierdute.

Citește și: Unde se desfășoară filmările pentru Asia Express. Schimbări în sezonul 4

Citește și:  Regulile din sezonul 4 Asia Express. Vedetele pleacă pe Drumul Împăraților

Citește și: Imagini din vila lui Teo Trandafir.Ce a interzis să se întâmple în casa ei

Cine sunt vedetele de la Asia Express 4 – Drumul Împăraților

Cel de-al patrulea sezon al emisiunii de la Antena 1 se anunță plin de neprevăzut și adrenalină, provocări noi și situații neașteptate de vedetele, care și-au promis să își depășească limitele. 

Nouă perechi s-au aliniat la startul Asia Express din sezonul patru. Printre celebritățile care vor putea fi urmărite de telespectatori se numără Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.

Asia Express 4 este prezentată de Irina Fodor și nu de Gina Pistol, petru că iubita lui Smiley este în concediu de maternitate. Alături de irina se vor regăsi și Oase, unul dintre foștii câștigători și fostul coprezentator, dar și actorul Marius Damian.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton