Vasilică Ceterașu recunoaște că și-a înșelat soția: „M-a și prins, mă urmărea prin oraș cu mașina când eram cu altele în dreapta...”

.

Vasilică Ceterașu recunoaște că și-a înșelat soția. Extrem de sincer, artistul a mărturisit că i-a fost infidel partenerei sale de viață, Amalia. Cântărețul a călcat strâmb încă de la începutul relației și, deși a fost prins în repetate rânduri cu alte femei, mama fiicei sale l-a iertat. Fostul concurent de la „Românii au talent' a povestit și cum a reușit să o convingă să-l ierte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Vasilică Ceterașu recunoaște că și-a înșelat soția. Într-un interviu surprinzător de sincer, fostul concurent de la „Românii au talent’ a vorbit deschis despre infidelitate. Cântărețul a recunoscut că a călcat strâmb în relația cu partenera lui de viață. Chiar și așa, în cele din urmă, a reușit să o convingă pe Amalia să-i mai dea o șansă.

În timp ce unii bărbați ezită să recunoască dacă au fost sau nu infideli, se pare că Vasilică Ceterașu nu se teme să spună lucrurilor pe nume. Artistul știe că nu a fost cel mai cuminte mascul din lume și declară fără reținere că și-a înșelat soția. Cei doi au împreună o fiică superbă, care le seamănă leit.


Citește și: De ce divorțează Daniel Onoriu și soția lui, de fapt:„Nu îl iert indiferent ce ar mai face. Totul a pornit de la…’

Citește și: Cum arată Adela Popescu în costum de baie după trei sarcini:'Acordul soțului…'

Citește și: Ce obiecte a ales fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu de pe tavă, la tăierea moțului

Citește și: Cum a reacționat Prințul Louis când a aflat că a murit regina Elisabeta a II-a.Băiețelul avea o relație specială cu străbunica lui


Vasilică Ceterașu recunoaște că și-a înșelat soția

La începutul interviului, Vasilică Ceterașu a povestit cum a întâlnit-o pe mama fiicei lui. Artistul și soția lui, Amalia, s-au cunoscut la o nuntă, în Cluj.

„Am cunoscut-o la o nuntă la Cluj, ea era separat, nu cânta cu noi. Eram cu orchestra mea… I-am luat numărul de telefon, am vorbit, i-am zis să vină să cânte cu mine că va fi bine. I-am zis că o duc pe cele mai mari scene, peste tot. Ea vedea posibilitatea, oportunitatea. I-am spus și calde, și reci… Am mai înflorit, am băgat din tot, ca să fie bine’, a declarat Vasilică Ceterașu pentru Fanatik.


În continuare, artistul a recuoscut că i-a fost infidel soției, încă de la începutul relației. Mama fiicei lui, Amalia, l-a prins în repetate rânduri cu altfe femei. Chiar și așa, tânăra l-a iertat și s-a măritat cu el.

„Noi am fost și certați. M-a și prins, când mă urmărea prin oraș cu mașina când eram cu altele în drepta. Noi eram împreună, dar mai vorbeam și cu altele. Dar doar vorbeam (râde, n. red.). Mă urmărea prin oraș și mi-a zis că se mută la mine. Apoi a rămas însărcinată, am făcut nunta că botez…’, a adăugat el.


Artistul a fost prins cu alte femei, de mai multe ori

Totodată, fostul concurent de la „Românii au talent’ a mărturisit că-și mințea partenera. Soția lui, însă, îl urmărea mereu și afla ce făcea artistul, de fapt.

„Ziceam că sunt plecat și ea mă urmărea. Și mă găsea. Nu m-a bătut (râde, n. red.) că fugeam. La mine e greu să mă prinzi, mă vezi, dar nu mă prinzi’, a mai recunoscut cântărețul.

„Mă mai și sunau cu număr ascuns fete’

Așadar, deși i-a dat motive de gelozie în repetate rânduri, soția lui Vasilică Ceterașu i-a rămas loială. Printre altele, bărbatul a menționat ca a avut cont și pe o aplicație de matrimoniale, cunoscută în toată lumea.


„Mă mai și sunau cu număr ascuns fete… Dar cred că erau puse, că cineva voia să ne facă rău, să ne despartă. Tinderul ăla, câte probleme’, a mai transmis artistul pentru sursa citată.

Cântărețul obișnuia să plece de acasă, cu zilele


Iar „spovedania’ lui nu s-a oprit aici! Vasilică Ceterașu a mai povestit și cum obișnuia să plece de acasă, cu zilele, ca să se distreze. În acest timp, Amalia îl aștepta.

„Am plecat să duc gunoiul. (râde, n. red) Am fost plecat vreo 4 zile, la mare. L-am luat și pe cumnatul meu când duceam gunoiul. Dar m-a sunat un prieten, mi-a zis că sunt cluburile deschise și cum era luni seara… Marți dimineața eram la mare.

Am sunat-o cu cameră – ea credea că dorm – dimineața și îi arătam lacul din Mamaia. Credea că sunt la Cluj. I-am arătat și marea… Când m-am întors, nu zic, m-am întors cu încă un buchet de flori, așa, mai special. Am și sunat pe la Suceava, să pregătească ceva special… Mi l-a dat în cap!’, a conchis fostul concurent de la „Românii au talent’.

Sursă foto: Facebook