Vasile Ceterașu a ajuns de urgență la spital, după ce a cântat la o nuntă: „E un episod acut care poate indica...”

.

Vasile Ceterașu a ajuns de urgență la spital, după ce a cântat la o nuntă. Weekend-ul trecut, interpretul de muzică populară a trecut prin momente cumplite. După ce a cântat la o nuntă în Suceava, acestuia i s-a făcut rău și a fost transportat la cea mai apropiată unitate medicală. Iată cu ce probleme de sănătate se confruntă acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Vasile Ceterașu este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară de la noi din țară. În această perioadă, artistul este solicitat la mai multe evenimente, având în vedere că este sezonul nunților și al botezurilor. Weekend-ul trecut, aceasta a fost invitat la o nuntă în județul Suceava, acolo unde i-a încântat pe invitați. Ulterior, Vasile Ceterașu a început să se simtă rău și a fost transportat la spital, unde este internat și în prezent.

Vasile Ceterașu a ajuns de urgență la spital, după ce a cântat la o nuntă. Interpretul a susținut că starea sa de sănătate este stabilă, însă va mai rămâne o perioadă sub supravegeherea medicilor.


Citește și: Ioana Năstase, la un pas de tragedie în timpul orelor de echitație. A căzut de pe cal:„Dumnezeu m-a salvat’

Citește și: Bianca Tirsin a plecat de la Neatza cu Răzvan și Dani. Ce a anunțat după demisie:'Am primit multe…'

Citește și: Marinela Mavrodin de la Puterea Dragostei este însărcinată.Primele imagini cu burtica de gravidă: „E fascinant'

Citește și: Daniela Crudu și-a făcut cont pe Only Fans.Cât costă să o vezi în cele mai sexy ipostaze

Vasile Ceterașu a ajuns de urgență la spital, după ce a cântat la o nuntă


Artistul a susținut că s-a confruntat cu probleme de respirație și cu un ritm cardiac crescut. În prezent, aceasta se află la spital și urmează să facă câteva investigații supliemnentare.

„Am crezut că mor. Mi s-a făcut brusc rău, respiram repede și inima bătea să îmi iasă din piept. M-am și speriat, mă ducea și mâna stângă, credeam că am făcut infarct. (…)

Aveam puls 180, mi-au zis medicii că sunt și hiperoxigenat. Mi-au băgat ceva pe venă, s-a mai liniștit inima. Dar, clar, trebuie să fac analize suplimentare, mi-au spus că e un episod acut care poate indica ceva grav’, a susținut artistul potrivit fanatik.ro.


„Dacă nu mă îngrijesc, pot să mă și duc pe lumea cealaltă’

Interpretul susține că probleme de sănătate ar putea fi cauzate din cauza stilului de viață haotic din ultima perioadă. Acesta a participat la evenimente aproape în fiecare zi, motiv pentru care nu a avut timp să se preocupe de alimentație și odihnă.


„Mi-au recomandat să mă interneze, nu știu exact cât mă țin aici. Vor să fiu supravegheat, să nu îmi revină problemele. E ceva aritmie cardiacă, sper să nu fie mai grav. Am avut cântări aproape zi de zi. E perioadă aglomerată, nu poți refuza pe nimeni, eu mă bucur să cânt oamenilor. (…)

Dar, probabil, cu așa viață dezordonată, mâncat aiurea, băut și un păhărel de horincă, ceva, corpul mi-a transmis că vrea să mă liniștesc. Și m-am speriat suficient încât să am mai multă grijă de acum înainte. Medicii mi-au zis că dacă nu mă îngrijesc pot să mă și duc pe lumea cealaltă‘, a adăugat artistul potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook