Vărul reginei Elisabeta a II-a, condamnat la închisoare pentru agresiune sexuală: "Nu credeam că sunt capabil!"

 Dumba Gabriela
.

Simon Bowes-Lyon, văr de gradul a II-lea cu regina Elisabeta a Marii Britanii, a fost condamnat la 10 luni de închisoare, după ce a agresat sexual o femeie în vârstă de 26 de ani în Castelul Glamis din Angus, reședința sa din Scoția.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Simon Bowes-Lyon, care este conte de Strathmore, a comis fapta în februarie 2020. Potrivit anchetei, bărbatul în vârstă de 34 de ani a intrat forțat în camera femeii care dormea ​​la Castelul Glamis din Angus și a agresat-o.

Earl of Strathmore court caseEarl of Strathmore court case

A împins-o în pat și în perete, i-a atins zone intime și a încercat să-i ridice cămașa de noapte, scena atacului durând 20 de minute. În cele din urmă, femeia a reușit să-l scoată din camera ei, potrivit The Independent.

După ce a pledat vinovat luna trecută, Bowes-Lyon a spus că îi este foarte rușine pentru că a provocat „o astfel de suferință' unui oaspete. El a spus că a „băut în exces' în noaptea atacului, adăugând că asta nu este o scuză pentru ceea ce a făcut.

„Nu credeam că sunt capabil să mă comport așa cum am făcut-o, dar îmi asum responsabilitatea. În ultimul an am apelat la ajutor de specialitate pentru asta. Scuzele mele se adresează în primul rând femeii în cauză, dar aş dori, de asemenea, să-mi cer iertare şi familiei şi prietenilor pentru suferinţa provocată', a spus el.

Castelul Glamis este casa contilor de Strathmore și Kinghorne, familia din care a făcut parte regina mamă.

Citește și:

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au aniversat 73 de ani de căsnicie! Fotografia celei mai triste aniversări

Elisabeta a II-a nu a vrut-o pe Kate Middleton în familie! De ce avea Regina „dubii serioase' față de iubita Prințului William

Regina Elisabeta a II-a, jefuită la Palatul Buckingham. Cum s-a întâmplat totul: bunurile au fost deja vândute

Vărul reginei, inclus în Registrul infractorilor sexuali

Simon Bowes-Lyon figureză de acum şi în Registrul infractorilor sexuali, după ce instanţa a hotărât că poate reprezenta un risc, pentru că poate comite mai multe infracţiuni de acest gen.

Şeriful Alistair Carmichael a declarat că nivelul agresivităţii sale a fost atât de ridicat încât nu putea fi pedepsit decât cu închisoare. Deşi a urmat mai multe şedinţe de terapie, victima are încă coşmaruri în urma incidentului de acum un an.

Şeriful Carmichael i-a spus lui Bowes-Lyon: „Nu era atrasă de tine şi nu făcuse nimic care să poată fi interpretat de tine în sens contrar. Te-ai dus în faţa camerei şi ai convins-o să deschidă uşa. Ai împins-o pe pat, ai apucat-o puternic de sâni şi ai încercat să-i ridici cămaşa de noapte.

I-ai spus că o să o ai şi că are nevoie de asta. Ai continuat să tragi de ea şi să o săruţi forţat. În tot acest timp, ea ţi-a arătat clar că vrea să te opreşti.

Chiar şi după ce a reuşit să te scoată din dormitor, femeia susţine că ai încercat să revii acolo pentru a doua oară'.

Şeriful a continuat şirul acuzaţiilor, potrivit okmagazine.ro: „I-a fost frică, a încuiat uşa, a proptit un scaun sub clanţă şi a rămas tremurând. Chiar şi acum, la un an de la atac, încă mai are coşmaruri şi simte frică din cauza faptului că a fost agresată sexual de tine. E cu atât mai grav cu cât îi erai gazdă. Ai agresat-o în faţa protestelor sale repetate şi ai făcut totul ca să nu scape să scape. Sentinţa trebuie să reflecte gravitatea acestei infracţiuni'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton