Vanessa Bryant, împietrită de durere. A transmis un mesaj plin de furie

.

Soția lui Kobe Bryant, Vanessa, trece prin clipe de coșmar după ce soțul și fetița ei au murit într-un accident tragic de elicopter.

Citește și: Postarea care a prezis moartea lui Kobe Bryant acum 8 ani s-a împlinit întocmai! „Kobe va sfârși…'

Vanessa, în vârstă de 37 de ani, și-a pierdut fiica, pe Gianna, în vârstă de 13 ani, dar și soțul în accidentul care a avut loc pe 26 ianuarie.

Femeia este copleșită de pierderea celor doi și a transmis un mesaj în care a încercat să își exprime durerea pe care o trăiește zilnic. Vanessa spune în mesajul transmis pe Instargam că este extrem de furioasă, dar că trebuie să rămână puternică pentru ceilalți copii.

Citește și: Mesajul dureros al soției lui Kobe Bryant, după moartea baschetbalistului și a fiicei lor: ‘Suntem devastați’

„Mi-a fost greu să exprim în cuvinte ceea ce simt. Creierul meu refuză să accepte că Kobe şi Gigi nu mai sunt. Nu pot procesa că amândoi au dispărut în acelaşi timp. Este ca şi cum încerc să procesez că Kobe s-a dus, dar corpul meu refuză să accepte că Gigi nu va mai veni la mine niciodată. Nu mi se pare normal. De ce ar trebui ca eu să mă trezesc în fiecare zi când fetiţa mea nu mai poate? Sunt atât de furioasă. Mai avea atât de mult de trăit. Apoi realizez că trebuie să fiu puternică pentru cele trei fete ale mele. Sunt furioasă că nu sunt cu Kobe şi Gigi, dar recunoscătoare că sunt aici cu Natalia, Bianka şi Capri. Ştiu că ceea ce simt este normal. Este parte din procesul suferinţei. Am vrut să împărtăşesc acest lucru în caz că mai sunt oameni care au trecut prin aşa ceva. Doamne, cât mi-aş dori să fie aici şi acest coşmar să se termine. Mă rog pentru toate victimele acestei tragedii. Vă rog continuaţi să vă rugaţi pentru toţi', a scris Vanessa pe Instagram.


Citește și: Ți se face pielea de găină! Înțelegerea pe care Kobe Bryant și soția sa o aveau, de teama unui accident de elicopter sau de avion

Vestea că fostul baschetbalistul Kobe Bryant și fiica lui de 13 ani, Gianna, împreună cu alte șapte persoane au fost implicate într-un accident fatal de elicopter a venit ca un șoc pentru întreaga lume.

Kobe Bryant, 41 de ani, a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, a cucerit două medalii de aur la Jocurile Olimpice cu echipa SUA, a fost desemnat cel mai bun jucător din NBA în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.


Citește și: Kobe Bryant și numele „The Black Mamba’. Povestea din spatele poreclei regretatului baschetbalist, care a murit la doar 41 de ani

Vanessa și Kobe aveau împreună patru fete: Natalia Diamante (17 ani), Gianna-Maria (13 ani), Bianka Bella (3 ani) și Capri (7 luni).


Citește și: Reacții emoționante după moartea lui Kobe Bryant și a fiicei sale. Mesajele de condoleanțe postate pe rețelele de socializare de sportivi și vedete