Vali Vijelie, show cu manele și dansatoare exotice pe plajă, în Zanzibar: "De viață ne bucurăm!"

.

Aflat în vacanță în Zanzibar, Vali Vilejie a oferit un spectacol de zile mari cu manele și dansuri din buric pe plajă, pentru prietenii săi, la care au participat, însă, și câteva dansatoare exotice, de-ale locului. Imaginile cu manelele răsunând pe plaja din Africa au devenit virale!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dacă în România, restricțiile dure înterzic evenimentele și concertele, Vali Vjelie și prietenii săi s-au dus tocmai în Africa pentru a-și aminti de vremurile bune. „Haideți să cântăm și să dansăm până soarele apune!', le-a cântat manelistul prietenilor săi, care dansau pe plajă, la bustul gol.


Este greu să vă imaginați un concert cu manele la malul Oceanului Indian? Poate, dar nu imposibil! Vali Vijelie și gașca lui au improvizat o scenă pe plajă, cu boxe, microfon și tot ce trebuie pentru ca maneaua românească să se audă tare, tare.


Departe de pandemie, într-un loc în care pare că „restricție' este doar un cuvânt în dicționar, s-a încins o petrecere care i-a atras și pe localnici.

După ce, în urmă cu câteva luni, Vali Vijelie a fost amendat de autoritățile române pentru un concert susținut în Mamaia, manelistul și-a învățat lecția și a mutat petrecerea pe tărâmuri exotice.

Citește și:

Cum a cerut-o Cabral de nevastă pe Andreea Ibacka. Scena este din Romeo și Julieta, varianta bucureșteană!

Pepe, totul despre divorțul de Raluca Pastramă. Cum se înțeleg acum și ce spune despre o nouă relație: „Am învățat să…'/ EXCLUSIV


Ștefania și Speak, poveste de dragoste ca în filme! Au dezvăluit toate secretele relației lor: „Primul pas l-a făcut Ștefan, el m-a abordat, iar primul sărut a venit din partea amândurora’ / EXCLUSIV

Astfel, în șort de baie și cu picioarele pe nisip, Vijelie și-a îndemnat prietenii, pe ritm de manele, „haideți să dansăm și să cântăm până soarele răsare / Ne răsfățăm, ne revenim și iar ne îmbătăm / De viață ne bucurăm!/ România, gălăgie!!!'.


Imaginile postate de Vali Vijelie și prietenii lui au devenit virale pe rețelele de socializare.

Vali Vijelie a luat calea credinței

Anul trecut, o vacanță în Israel, l-a apropiat mai mult de Dumnezeu pe Vali Vijelie. Manelistul a vizitat Locurile Sfinte și s-a rugat pentru sănătatea sa și a celor dragi.


De asemenea, in călătoria sa
a ajuns pe Muntele Tabor, la Nazaret, Betleem, Hozeva, Ierihon și Ierusalim, s-a
închinat la mormintele lui Iisus și al Maicii Domnului.

În cele din urmă a ajuns și pe malul râului Iordan, locul
unde s-a botezat Iisus Hristos. Spre suprinderea multora, odată ajuns
aici el a dorit să fie botezat de catre preotul orotodx care insoțea
grupul de pelerini