Vali Vijelie, adevărul despre petrecerea din Zanzibar: "Ei au 100 de dolari salariu pe lună, noi le-am dat atât în 5 minute"

 Laciu Andreea
.

Vali Vijelie a făcut înconjurul internetului, după ce au apărut imaginile de la petrecerea din Zanzibar. Manelistul a profitat că în Tanzania autoritățile nu au impus măsuri împotriva pandemiei și s-a distrat pe o plajă de lux. După ce s-a întors în România, Vijelie a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, în acea zi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Distracția lui Vali Vijelie a devenit virală pe internet, știrea fiind preluată de numeroase publicații. Se pare că manelistul a susținut un adevărat concert ad-hoc, pe plajă, spre bucuria localnicilor și a turiștilor. Îmbrăcat lejer, a dansat împreună cu frumusețile locale care i-au atras atenția.

A vrut să fugă într-o zonă caldă, dar și fără restricții. Întors în țară, Vali Vijelie a povestit în emisiunea Teo Show de la Kanal D ce s-a petrecut cu adevărat pe plaja luxoasă din Zanzibar. Nu s-a ferit să dea totul din casă, recunoscând inclusiv câți bani a lăsat acolo.

vali-vijelie-zanzibar-5vali-vijelie-zanzibar-5

Vali Vijelie, adevărul despre petrecerea din Zanzibar

Manelistul a recunoscut, în emisiunea lui Teo Trandafir, că intenția inițială a fost să cheltuie banii de vacanță, alături de niște prieteni.

Am avut o discuţie cu nişte prieteni, am fost vreo 30 de persoane acolo. Şi am zis să cheltuim banii pe care îi aveam pregătiţi pentru vacanţă. Am pus bani mână de la mână şi am plecat pe plaja asta de lux. La un moment dat, eram la bar şi au început să cânte piesele mele. Domnişoarele care dansau acolo erau angajate să facă asta.

Au chemat DJ-ul, mi-au adus microfon şi am început să cânt, totul a fost firesc. Ne-am distrat, nu a fost nimic aranjat. S-au strâns şi foarte mulţi români acolo, totul a fost spontan. Ne-am simţit bine, am cântat vreo cinci piese. Ei au 100 de dolari salariu pe lună, noi le-am dat atât în 5 minute', a povestit Vali Vijelie, la Teo Show.

Citește și: Cum arată soția lui Vali Vijelie. Artistul și Carmen Rusu s-au căsătorit acum 17 ani

Citește și: În ce relații sunt Oana Sârbu și Ștefan Bănică, la 35 de la filmul „Liceenii': „Este la fel de șarmant'

Citește și: Vali Vijelie, show cu manele și dansatoare exotice pe plajă, în Zanzibar

Ce spune manelistul despre Ștefan Bănică Jr.

Înte-o altă emisiune, tot de la Kanal D, manelistul l-a pomenit în discuția cu Denise Rifai și pe Ștefan Bănică Jr. Acesta este un adevărat exemplu pentru Vali Vijelie, deoarece reușește să atragă un public dispus să plătească pentru muzica lui.

'O să-ți dau un exemplu. Un solist pentru care eu am cel mai mare respect din România este Ștefan Bănică. Pentru mine e un exemplu ca artist. Nu l-am văzut să alerge să facă muzică pentru Youtube. Cine îl ascultă pe Ștefan Bănică nu are timp să stea non-stop pe Youtube să asculte muzica lui. Mai mult copiii, noua generație, ascultă muzică pe Youtube.

Dar dacă Ștefan Bănică face un spectacol, îl poate ține o săptămână. Noua generație ar putea să facă lucrul ăsta? Am avut un spectacol la Berăria H și au fost peste 2.000 de persoane. La vreo două săptămâni după, m-au chemat din nou.

Ca să poți să ții un spectacol trebuie să ai un repertoriu. Ei (n.red. noua generație de maneliști) au cântece, sunt foarte talentați, dar să demonstreze unul dintre ei, să aleagă o sală și să facă un spectacol. Să vedem câți fani are. Ai fani în momentul în care plătesc pentru tine', a mai adăugat Vali Vijelie.

Manelistul a mai povestit, în aceeași emisiune, că este deranjat de lipsa de asumare a unor persoane, care ascultă manele dar nu vor să recunoască.

„Sunt foarte mulți colegi de-ai mei, nu vreau să se supere cineva pe mine, care nu sunt atenți la texte; Fiecare ascultă ce vrea. Per ansamblu, maneaua este muzică de petrecere. La o nuntă nu trebuie neapărat să cânți doar manele. Și atunci omul se simte bine. Părintele manelelor este Dan Armeanca și trebuie să fie respectat de toată lumea', a declarat Vali Vijelie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton