Vali Bărbulescu, mărturisire șocantă la FERMA. DJ-ul a povestit ce le făcea păpușilor când era mic

.

FERMA se pare că este o zonă de confort pentru vedetele prezente acolo, având în vedere mărturisirile șocante ale concurenților și jignirile fără perdea pe care și le aruncă în fiecare episod. Joi seară, Vali Bărbulescu a rememorat niște amintiri din copilărie care i-au lăsat pe ceilalți concurenți cu gura căscată, la propriu.

 


Vedetele din Ferma igonoră camerele care îi filmează 24 din 24 și se trezesc în ipostaze care îi pun în lumină proastă și ale căror repercusiuni s-ar putea să-i urmărească mult și bine în viața reală.

Într-una dintre serile trecute, în timp ce se pregăteau de somn, Vali Bărbulescu le-a povestit colegilor de dormitor o amintire din copilărie cel puțin jenantă. DJ-ul a mărturisit că în copilărie a fost surprins de mama lui în timp ce imita actul sexual cu niște păpuși.


Singurul care râdea de această poveste era însuși povestitorul, audiența fiind de-a dreptul mută de uimire.

Vali nu s-a oprit aici și a insistat cu alte detalii menite să înroșească obrazul fetelor care chicoteau în jurul lui. DJ-ul de 42 de ani și-a amintit că îi plăcea să deseneze triunghiuri în zona intimă a păpușilor și să le atingă, până într-o zi când mama lui a luat măsuri și l-a determinat să înceteze această joacă.