Vali Bărbulescu, iertat sau nu de iubită după ce i-a făcut dulci Otnielei, la FERMA? Vali: „Mi-aș fi dorit să o fac mândră...”

 Dumba Gabriela
.

Vali Bărbulescu a avut un comportament interesant în FERMA şi nu s-a ferit de mărturisiri curajoase, cum ar fi momentul în care i-a propus Otnielei ca, la finalul competiţiei de la Pro TV, să iasă în oraş cu el şi iubita lui, motivând că Delia e bisexuală'. Întrebat dacă femeia cu are o relaţie de zece ani are să-i ierte ceva, apropo de prezenţa lui în FERMA, Vali Bărbulescu a declarat că, în afară de faptul că a lăsat-o singură atâta timp şi că a pierdut duelul, n-ar fi nimic de iertat.

Vali Bărbulescu şi iubita lui, DeliaVali Bărbulescu şi iubita lui, Delia

„FERMA a fost un experiment uman. Pentru mine a fost o provocare, o experiență grea, traumatizantă, dar în același timp frumoasă. Și nu vorbesc din cărți. Așa cum se zice, „Ce nu te omoară te face mai puternic!', a spus Vali Bărbulescu pentru VIVA!.

Vali a pierdut duelul cu Silviu Ţolu şi a părăsit competiţia. Privind în urmă, DJ-ul are un singur regret. Nu unul legat de ochii dulci pe care i-a facut Otnielei, nici de faptul că logodnica lui s-ar fi putut supăra din acest motiv sau orice altceva ar putea crede fanii emisiunii legat de acest subiect. Vali regretă că: „nu am avut un aparat foto la mine, regret că nu am avut timp să o învăț pe Luna (nr. cățelul lor din FERMA) mai multe chestii. Chiar m-am atașat foarte mult de ea. Mai mult decât de Otniela, m-am atașat de Luna'.

DJ-ul nu consideră că apropierea sa de Otniela ar putea dăuna relației sale cu Delia și proaspăt întors în viața reală, Vali crede că singurul lucru pe care iubita sa ar trebui să i-l ierte ar fi faptul că a stat atâtea luni departe de ea.

„Da, să-mi ierte că am lăsat-o singură atâta timp! Și poate că am pierdut acest duel! Mi-aș fi dorit să o fac mândră că iubitul ei este și puternic, nu doar deștept. Dar s-a văzut pe televizor că am luptat din răsputeri și oricum am pierdut la scor foarte strâns, ceea ce nu mă face de mirul lumii.', ne-a declarat Vali Bărbulescu.

„Cu Otniela am rezonat cel mai mult!'

Otniela Sandu a fost cea mai afectată de eliminarea lui Vali din concurs, însă acest lucru nu a fost o mirare pentru nimeni. Între cei doi concurenți s-a înfiripat o relație specială, care pe mulți telespectatori i-a dus cu gândul la ceva mai mult decât o prietenie, în ciuda faptului că Vali este logodit acasă.

DJ-ul recunoaște că Otniela a fost a ales-o căpitan pe Otniela pentru că „este cea cu care am rezonat, este cea cu care m-am „jucat', cea cu care experimentul meu uman s-a înfăptuit. Mai mult decât atât, Otniela este o luptătoare. Ea a dovedit și în trecut că este o supraviețuitoare și m-am gândit că-mi poate da din energia ei'.

Pe de altă parte, Vali spune că amicul „Kamara m-a ajutat mai mult în timpul duelului decât Otniela pentru că el îmi dădea indicații, țipă… Îl auzeam doar pe el! Dar nu este problema lor că am pierdut eu, ține doar de mine că am pierdut acest duel cu Silviu'.

De cine s-a atașat Vali în FERMA

„M-am atașat de toți, dar fără să fac vreo ordine anume, pot spune că m-am atașat de Kamara – îl știam de mult timp, dar l-am cunoscut acum din câteva ipostaze pe care au le respect și anume, aceea de tată care își crește copilul, care are o problema de sănătate. M-am atașat de Belbiță, din nou o luptătoare.

M-am simțit onorat că Moroșanu m-a considerat un băiat inteligent, era fascinat să stăm de vorba. Ioana mi-a plăcut și ea foarte mult, este o luptătoare și nu e chiar ce pare. Nu e doar un Miss, ci are cuvintele la ea, este o tipă faină, foarte interesantă', ne-a declarat Vali Bărbulescu.

Dj-ul consideră că preferata lui, Otniela, dar și Moroșanu au șanse egale de a câștiga FERMA. Și Pastramă poate fi un învingător, crede Vali. „Cei trei sunt, pentru mine, cei trei care ar putea câștigă această competiție!', ne-a spus Bărbulescu.

Ce-a învățat de la Florin Pastramă

„De la el poți învață o grămadă de chestii și nu e vorba doar despre șmecherie. Nu spun că Pastramă are mai multe lucruri frumoase sau mai multe lucruri urâte, pentru mine a fost un exemplu de toleranță. Am învățat de la el să tolerez anumite lucruri în FERMA pe care în mod normal nu le-aș fi acceptat, cum ar fi aruncatul cu mâncarea, spre exemplu, toate lucrurile aiurea pe care el le face.

Pe de altă parte, au fost momente când mi-a mulțumit pentru că i-am mai zis ce să zică, ce să nu zică, cum să se exprime. Mi-a mulțumit că nu l-am judecat pentru că vorbește, uneori, agramat, că nu știe engleză sau mai știu eu ce.

Eu nu cred că lucrurile astea te definesc cu adevărat. Cred că sufletul, felul în care eșți construit că persoană și empatia de care dai dovadă, lucrurile astea conturează un om. Sper să fi înțeles că să fii bărbat în 2019 nu înseamnă să sări la bătaie și să faci pe periculosul și pe scandalagiul!', spune Vali. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton