Valetul Reginei Elisabeta a II-a a intrat în închisoare pentru abuzarea sexuală a unui copil! Cum arată monstrul cu chip de om

.

Andrew Lightwood (57), fost valet al Reginei Elisabeta a II-a și al Prințesei Anne, a fost condamnat la închisoare pentru abuzarea sexuală a unui copil. Micuțul a rămas cu sechele psihologice în urma incidentului!

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii se confruntă în aceste zile cu o problemă pe cât de spinoasă, pe atât de delicată și tulburătoare – unul dintre foștii săi angajați, valetul de origine galeză Andrew Lightwood, a fost acuzat pentru abuzarea sexuală a unui minor, fiind condamnat recent la închisoare pentru faptele sale reprobabile. Dacă Andrew Lightwood ar mai fi lucrat acum la Buckingham, strănepoții Reginei ar fi fost în pericol!


Bărbatul în vârstă de 57 de ani, care a fost angajat al Palatului regal, s-a desfăcut la pantaloni și și-a expus părțile intime în fața copilului, înainte de a îl atinge de o manieră sexuală. În timp ce se pronunța sentința, judecătorul i-a spus lui Lightwood: „Pentru lumea exterioară, ești o persoană de o moralitate impecabilă, dar asta ascunde o realitate întunecată'.

Incidentul s-a petrecut pe data de 4 februarie în zona Bridgend, iar procurorul cazului a spus că acuzatul s-a descheiat la pantaloni și s-a masturbat în fața copilului. Victima, al cărei nume nu poate fi dezvăluit din motive de înțeles, a povestit că Lightwood și-a expus părțile intime în fața sa. Apoi, bărbatul a pus mâna pe pantalonii copilului și l-a atins pe acesta în zona intimă. Copilul a povestit că întregul act a durat mai mult de 8 minute, apoi Lightwood mergând la baie, după care s-a făcut nevăzut.


„Ceea ce Lightwood i-a făcut îl va urmări toată viața'

Copilul i-a spus mamei sale ce a pățit, iar aceasta a chemat poliția imediat. Din păcate, victima a rămas cu sechele în urma incidentului. „Ceea ce Lightwood i-a făcut îl va urmări toată viața', a spus mama copilului, care a mai adăugat că fiul ei „nu poate dormi și are momente când devine furios și frustrat'. Mai mult, conform medicului care l-a consultat, abuzatorul ar fi fost violent cu copilul…

Lightwood, care a lucrat ca țârcovnic și îngrijitor într-o mânăstire, în momentul arestării a negat totul. Conform contului său de  LinkedIn, acesta a fost valet la Palatul Buckingham din 1978 până în 1984, perioadă în care a lucrat pentru Regina Elisabeta a II-a și pentru Prințesa Anne.


 

Foto: Hepta