Valentina Pelinel, detalii intime din căsnicia cu Cristi Borcea: ”Am menținut fiorii în relația noastră”

.

Valentina Pelinel a dat cărțile pe față privind mariajul ei cu Cristi Borcea! Pe lângă tablourile de familie perfectă în care pozează alături de soțul ei și copiii pe care-i au împreună, vedeta a scos la iveală și detalii intime din căsnicia ei, la care nimeni nu s-ar fi așteptat. În cei patru ani de când și-au unit destinele, viața le-a adus atât lucruri bune, cât și momente dificile, însă nu au uitat că pot trece peste orice obstacol dacă sunt unul lângă celălalt.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Ce-i drept, de-a lungul timpului toată lumea s-a întrebat care este secretul unui mariaj fericit precum este cel al Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea. Vedeta nu a mai stat pe gânduri și a dezvăluit în fața tuturor cum reușește să treacă peste orice problemă alături de soțul ei, dar și cum mențin focul dragostei dintre ei.

Valentina Pelinel a mărturisit că este foarte atentă la nevoile soțului și copiilor ei, astfel că reușește cu brio să fie mereu lângă ei și să nu le lipsească nimic. Mai mult decât atât, știe cât de imporantă este flacăra iubirii chiar și după apariția copiilor. Frumoasa vedetă nu ezită să petreacă zilnic timp de calitate doar în compania lui Cristi Borcea, moment în care discută despre tot ceea ce-i apasă și pare să nu meargă bine.


Citește și: Ce ritualuri de îngrijire au Valentina Pelinel și Cristi Borcea:„Amândoi folosim multe produse, am un soț foarte…’

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea, vacanță de vis în Italia. Au plecat fără copii:„Momente pentru care trăim’

Citește și: Takeoff de la trupa Migos a murit împușcat.Avea 28 de ani

Citește și: Vlad Gherman a suferit după despărțirea de Cristina Ciobănașu și a arătat fotografii cu el când plângea:'O perioadă foarte grea'

Valentina Pelinel, detalii intime din căsnicia cu Cristi Borcea


Frumoasa soție a lui Cristi Borcea a oferit detalii emoționante și intime, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre căsnicie și soțul ei. Într-adevăr, sunt o familie de invidiat, mereu cu zâmbetul pe buze, astfel că a povestit pe larg cum reușesc acest lucru.

„Nu le uiți, (n.r. primele întâlniri) dar să știi că noi, cumva, am menținut fiorii în relația noastră. Petrecem mult timp împreună, nu ne plictisim unul de celălalt, facem chestii împreună. Nu poți să zici că relația se consumă în 4 ani, mai ales dacă oamenii au atracție și se potrivesc. Cum zicem noi: „Asta este, e chimie!’, a declarat Valentina Pelinel pentru Ego.ro


Soția lui Cristi Borcea: ‘Împreună avem tabieturi’

Ei bine, nu doar că au învățat să fie mereu unul lângă celălalt în orice situație, ci au mare grijă să nu treacă o zi fără a-și respecta propriile reguli ale căsniciei. Valentina Pelinel a declarat pentru sursa citată mai sus că atât ea, cât și Cristi Borcea, adoră să petreacă timp de calitate împreună, după ce copiii merg la somn.

„Nu cred că este nimic care trebuie să fie făcut musai sau, orice s-ar întâmpla, e bine să lași lucrurile să decurgă lin. Avem tabieturile noastre pe care le respectăm. Împreună avem tabieturi, seara ne place, indiferent de cât de grea sau lungă a fost ziua, să stăm pe terasă amândoi, să povestim despre cum a fost ziua, să ne sfătuim, să vorbim de chestii personale, chestii de business, orice. Adică rămânem noi doi, copiii se culcă și dezbatem firul în patru’, a continuat soția lui Cristi Borcea.


Cristi Borcea, un soț atent și iubitor

Declarațiile Valentinei Pelinel cu privire la mariajul ei nu se termină aici. Vedeta a ținut să menționeze faptul că soțul ei este un bărbat extrem de atent, grijuliu și iubitor, considerându-l sufletului ei pereche. Au trecut împreună prin multe lucruri grele, ceea ce le-a dovedit că împreună pot rezolva orice problemă, fiind cea mai bună echipă.

„Da, este clar că este sufletul meu pereche! E important și faptul că noi am apărut unul în viața celuilalt în momente dificile din viața noastră. E mai ușor să fie mai întâi la bine și apoi la rău. La noi a fost invers. Cred că și asta ne-a unit foarte tare pentru că ne-am dat seama că ne putem baza unul pe celălalt și că încrederea e foarte importantă. Noi ne-am acordat încredere și respect unul altuia. Indiferent de ce se întâmplă în jur, noi putem să fim o echipă împreună’, a mai adăugat ea.


Valentin Pelinel și Cristi Borcea, ritualuri de îngrijire împreună

Timpul de calitate petrecut deseori împreună nu se rezumă doar în a discuta în căsnicia Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcea. De curând frumoasa vedetă a dezvăluit că atât ea, cât și soțul ei, au ritualuri de îngrijire bine puse la punct.


„Îmi place să am grijă, îmi place să mă informez, să încerc produse noi, dar da, îmi place să am grijă de mine. Noi amândoi folosim, noroc că am și un soț care este foarte îngrijit și atunci facem lucrurile astea împreună. Nu mi-e rușine să îmi pun o mască pe față, pentru că ne punem amândoi. Folosim măscuțe. Îmi plac foarte mult fiolele mie și după fiole dacă mai aplicăm un ser sau o cremă, dar fiolele la noi sunt sfinte în casă. Dacă se termină un produs, sigur l-a terminat soțul.’,  a declarat Valentina Pelinel, potrivit playtech.ro.

Sursa foto: Facebook