Valentina Pelinel a împlinit 42 de ani. Ce mesaj a transmis soția lui Cristi Borcea: „Am primit de la viață mai multe...”

.

Valentina Pelinel a împlinit 42 de ani. Joi, 8 decembrie, fotomodelul își sărbătorește ziua de naștere. Cu această ocazie, soția lui Cristi Borcea a postat o fotografie pe rețelele de socializare, însoțită de câteva gânduri. Vedeta a primit numeroase urări din partea urmăritorilor, având o comunitate online formată din sute de mii de persoane.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în anul 2018 și au împreună trei copii, un băiat și două fete. De-a lungul timpului, fotomodelul a preferat să fie discretă cu viața personală și să-și protejeze familia. Deși viața cu copii nu este ușoară, soția afaceristului a susținut că își organizează timpul foarte bine și nu uită să petreacă momente de calitate cu partenerul ei. Astăzi, 8 decembrie, Valentina Pelinel își sărbătorește ziua de naștere și a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.


Valentina Pelinel a împlinit 42 de ani. Vedeta se bucură de o carieră de succes și a defilat pe cele mai importante podiumuri de modă din întreaga lume. Aceasta și-a început cariera de model la vârsta de 15 ani, imediat după ce și-a pierdut tatăl. Într-un interviu recent, soția lui Cristi Borcea recunoștea că a făcut sacrificii mari pentru a ajunge acolo unde și-a dorit.


Citește și: Cristian Boureanu neagă că a fost violent cu fostele sale partenere:'S-a spus că am împins-o pe Valentina Pelinel și și-a rupt piciorul'

Citește și: Ce ritualuri de îngrijire au Valentina Pelinel și Cristi Borcea:„Amândoi folosim multe produse, am un soț foarte…’

Citește și: Cum arată Cornelia Rednic de când a slăbit 35 kg:'Nu sunt la dietă'

Citește și: Giani Kiriță, după ce Cornel Palade l-a ajutat la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Am plâns ca la un tată’


Valentina Pelinel a împlinit 42 de ani

Cu ocazia zilei sale de naștere, vedeta a postat o fotografie alb-negru, alături de un mesaj emoționant. Aceasta a susținut că este recunoscătoare pentru ceea ce a primit de la viață, fiind mai mult decât a cerut.

„Azi am mai adăugat un an in fila vieții.Am primit de la viață mai multe decât am cerut și asta e ceea ce poate fi mai frumos și interesant… o viață plină’, a scris Valentina Pelinel pe rețelele de socializare.

Totodată, pe InstaStory, vedeta a postat o fotografie cu un buchet imens de flori, cel mai probabil fiind un cadou primit din partea soțului ei, Cristi Borcea. Cei doi formează un cuplu de mai bine de patru ani și sunt căsătoriți din anul 2018.


„Avem timp și pentru noi’

Valentina Pelinel a susținut că are parte de ajutor când vine vorba de creșterea copiilor. Fotomodelul a recunoscut că nu a renunțat la activitățile care îi fac plăcere și își face timp pentru a merge la antrenamente și la tratamente de înfrumusețare.


„Avem ajutoare (n.r pentru copii), dar e logistică, organizare. Avem timp și pentru noi, și pentru copii. Mie nu îmi place să mă las pe mine, în niciun caz, îmi place să-mi acord timp pentru sport, pentru soțul meu, în primul rând, să avem timpul nostru împreună și pentru copii, să pot să merg și la sală, la un tratament. Adică niciodată nu m-am lăsat pe mine deoparte pentru că dacă eu sunt bine, și în familie e bine, și copiii sunt bine și mă simt fericită’, a spus Valentina Pelinel, pentru Antena Stars.

Sursa foto: Facebook