Valentin Poienariu de la Next Star s-a însurat! Cum arată femeia care îl va face tată peste câteva luni

.

Valentin Poienariu de la Next Star s-a însurat și peste câteva luni va fi tată pentru prima dată! Valentin Poienariu de la Next Star are doar 21 de ani, dar este pregătit să-și asume responsabilitatea unei familii. Femeia căreia i-a spus „Da” la Starea Civilă îi este alături de mulți ani și, în curând, îi va dărui un copil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ieri, Valentin Poienariu de la Next Star s-a căsătorit cu Adelina, femeia pe care o iubește de câțiva ani. Peste câteva luni, cei doi vor fi părinți și trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor.


‘De azi oficial soț și soție! Mi-ai arătat ce înseamnă iubirea adevarata. Nu vreau să te pierd vreodată, nu îmi pot imagina viața fară tine. Tu ai adus soarele în viața mea! Te iubesc!’, a spus Valentin Poienariu pe Facebook.


Postarea a fost urmată de zeci de mesaje de felicitare pentru prospeții căsătoriți, iar fotografia a primit mii de aprecieri. Valentin Poienariu spune că e foarte fericit și a așteptat de mult timp acest moment important din viața sa.

Deși are doar 21 de ani, Valentin Poienariu este pregătit să fie tată și abia așteaptă să-și țină copilul în brațe.

‘În curând. Iubirile mele’, a scris Valentin Poienariu în dreptul fotografiei în care îi săruta burtica Adelinei.

Momentan fostul concurent de la Next Star nu a anunțat dacă va avea băiețel sau fetiță, însă imediat după ce a anunțat vestea prietenii virtuali i-au transmis numeroase urări de bine și sarcină ușoară partenerei lui.


Citește și: Naomi și Florin Ristei, dezvăluiri despre începutul relației:„Mi-am depășit un pic rușinea și am făcut eu primul pas/ EXCLUSIV

Citește și: Vedete pe covorul roșu la petrecerea VIVA! 2021.Ce ținute extravagante au purtat

Citește și: Zeci de coroane și lumânări aprinse la mormântul lui Ion Caramitru. Actorul este înmormântat azi


Valentin Poienariu a fost la Next Star în 2013

În anul 2013 acesta a pășit timid în platoul Next Star de la Antena 1 emoționându-i pe jurați cu piesa interpretată de la Lara Fabian, Je taime.

Era doar un copil atunci, avea 13 ani, dar a ridicat juriul în picioare și toată lumea a fost de acord că va face carieră în muzică.


Împreună cu tatăl său, Valentin Poienariu are o formație de muzică ușoară și populară. Valentin cântă la flaut, are calități vocale demne de luat în seamă, și pe lângă acestea, se ocupă și de compoziție.

Patru ani mai târziu, Valentin Poienariu și-a îndeplinit un alt mare vis: acela de a cânta pe scena de la Vocea României. A ales să ne încânte urechile cu melodia ' You Are So Beautiful' a lui Joe Cocker. Prestația sa, în care a pus mult suflet și emoție, i-a convins pe Loredana, Tudor și Adrian.


„Valentin, să-ți dea Dumnezeu sănătate, că talent ți-a dat. Explică-mi, te rog, cum ai reușit tu, la 17 ani, să cânți melodia asta atât de intens și cu vocea asta atât de matură, și cu trăirile astea atât de mature', i-a spus Adrian Despot atunci.

„Domnule, dă-mi voie să-ți strâng mâna, și după aia îți spun și de ce. Aștept momentul ăsta de șase ani, momentu-n care un puști va veni și va spune că își dorește de mic copil să fie pe scena asta. Bravo, domnule! Bine ai venit la Vocea României!', au fost vorbele spuse de Smiley.


Tudor Chirilă a făcut o trimitere la un moment din copilăria sa, când mergea la teatrul unde activa mama sa, teatru care, în prezent, îl are ca angajat. ' Mi-aduc aminte că totul era enorm. Scena părea enormă, și pe măsură ce îmbătrânim, lumea se micșorează pentru noi. Și eu cred că lumea nu trebuie să se micșoreze, lumea trebuie să rămână mare, mare, mare, dar cine cred că păstrează lumea mare are un dar anume de la Dumnezeu. Tu ai un dar de a cânta și mi-aș dori foarte tare să fii în echipa mea'.


„Poate sufletul tău este mai mare decât vârsta ta fizică. Îți mulțumesc că ne-ai primit pe frecvența ta în această seară, și că ne-ai trimis atâta emoție și atâta plăcere de a asculta un cântec care, practic, a căpătat o altă aură prin interpretarea ta', a declarat Loredana.