Văduva lui Sebastian Papaiani are o legătură paranormală cu actorul, care a murit acum 5 ani: "Am înlemnit!"

 Dumba Gabriela
.

Marcela Papaiani a dezvăluit că are o legătură paranormală cu soțul ei, Sebastian Papaiani, care a murit acum cinci ani. Văduva actorului spune că acesta o roagă diverse lucruri în vis și pare să știe exact ce se întâmplă în viața femeii alături de care a trăit 46 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Marcela Papaiani a povestit că de multe ori l-a visat pe soțul său și poartă dialoguri de parcă totul ar fi real. Uneori, discuțiile lor sunt legate de fapte din viața reală, pe care regretatul Sebastian Papaiani se pare că le cunoaște foarte bine, spre surprinderea văduvei sale.

6183627961836279

Se făcea că eram la noi, în casă, alături şi de alţi buni amici şi vorbeam despre câte în lună şi în stele. Dintr-una într-alta, la un moment dat, mă trezesc că Sebastian sau Biţucă, cum îl alinta nepoata sa, Medeea, îmi spune că vrea un anume pulover, nu mai ştiu pentru ce anume. Eu am înlemnit.

Realizasem că dădusem de pomană puloverul respectiv şi, ca atare, mă tot întrebam de unde o să scot acel obiect vestimentar. Apoi, îi ştiam foarte bine gusturile, iar purtatul puloverelor nu se număra printre obiceiurile sale favorite.

Total şovăind, mi-am îndreptat paşii totuşi spre dulapul în care îi ţineam lucrurile şi o vreme am căutat ceva ce nu mai exista în casă. În fine, când am considerat că e momentul să-mi asum eventuala greşeală, am revenit la Sebastian şi la prietenii noştri. Şi apoi, aproape dintr-odată, totul s-a schimbat.

Fiindcă am discutat despre cu totul altceva, ceva plin de căldură sufletească, care mi-a dat o stare de bine până şi în vis, iar dilema aia ciudată cu puloverul a dispărut. Ca într-un vis!', a povestit Marcela Papaiani pentru impact.ro.

Citește și: Cât a costat rochia lui Kate Middleton de la înmormântarea Prințului Philip.A mai purtat-o la un eveniment

Citește și: Cât stă Prințul Harry în Marea Britanie.Motivul pentru care ar putea amâna reîntoarcerea la Meghan Markle

Citește și: Doinița Oancea s-a despărțit de logodnic, după 6 ani de relație:„Eu sunt o fire deschisă, el introvertit’

Cum au fost ultimele luni din viața lui Sebastian Papaiani

Sebastian Papaiani a murit marți, 27 septembrie 2016. Avea 80 de ani. Regretatul artist a avut-o aproape cinci decenii alături pe soția sa, Marcela, cea despre care spunea că nu i-a reproșat niciodată nimic. Toată viața a avut numai cuvinte de laudă la adresa soției sale și poate acesta este motivul pentru care legătura lor specială continuă și dincolo de moarte.

Văduva marelui actor a povestit și despre ultimele luni de viață ale lui Sebastian Papaiani: S-a întâmplat ca, în acea perioadă dificilă, să fie programat filmul Păcală. Nu-mi amintesc canalul care a difuzat pelicula, dar îmi amintesc că, la sfârşit, mi-a spus ceva ce nu voi putea uita vreodată, ceva legat de baladele lui Tudor Gheorghe, incluse în coloana sonoră a filmului, care îl impresionau de fiecare dată când revedea filmul în care jucase rolul principal'.

Marcela Papaiani susţine că orice film în care a jucat soţul ei şi e încă difuzat de diverse televiziuni are darul de a o transpune în altă lume.

Nu-mi propun decât să văd filmul în cauză, dar mă trezesc că nu pot face asta. Fiindcă am atâtea amintiri vii, pe care Sebastian mi le-a împărtăşit de la fiecare dintre filmele sale, încât eu nu fac altceva decât retrăiesc ceea ce telespectatorul nu va vedea şi poate nici nu va înţelege vreodată, ceva ce nu ştiu decât eu şi poate încă o mână de oameni!', a mai spus văduva actorului.

Marcela Papaiani, fiul ei, Alkys, şi nora femeii povestesc adesea despre Sebastian Papaiani şi despre atmosfera aparte care fusese mereu în căminul lor.

Sebastian Papaiani și-a divinizat soția

În urmă cu câțiva ani, Sebastian Papaiani a oferit un interviu în care a vorbit și despre soția sa și legătura lor specială.

„Să ştiţi că viaţa se echilibrează singură! Sunt căsătorit a doua oară de peste 37 de ani. Soţia mea nu mi-a reproşat niciodată nimic legat de repetiţii, turnee… lucru pentru care îi mulţumesc. Marcela este genul de femeie care te face să simţi cu adevărat ce înseamnă o zi festivă. Indiferent că este vorba despre Dragobete, Paşte sau Crăciun, ea întotdeauna le respectă şi umple casa cu parfum de sărbătoare…

În timpul liber îmi place să fac ce am făcut dintotdeauna: îmi folosesc forţa şi priceperea. Când eram actor la Giuleşti reparam automobilele vechi ale colegilor mei. Tata, având maşini în curte, m-a învăţat tot ce ştiu acum despre ele.

Cât miros de benzină şi de ulei am inhalat… În urma reparaţiilor complicate pe care le făceam, prietenii îmi spuneau «mâini de aur». Dar eu tot nu m-am gândit să îmi aleg altă meserie. Poate din comoditate… sau poate din lene…', spunea maestrul.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton