Văduva lui Kobe Bryant și-a dat mama afară din casă și i-a cerut și mașina înapoi! De ce a recurs la acest gest extrem

 Dumba Gabriela
.

Un scandal uriaș o are în prim plan pe Vanessa Bryant, văduva regretatului Kobe Bryant, care și-a pierdut viața pe 26 ianuarie 2020, împreună cu fiica lor Gianna. Mama Vanessei dezvăluie că fiica ei a dat-o afară din casă și i-a cerut și mașina înapoi, după ce i-a fost alături în toată perioada de doliu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După moartea lui Kobe Bryant se pare că relația Vanessei cu mama ei, pe care regretatul sportiv o iubea ca pe propria mamă, s-a deteriorat iremediabil. Până în punctul în care femeia a fost dată afară din casă de propria fiică, devenită, după moartea soțului ei, posesoarea averii de 700 de milioane de dolari.

La opt luni de la moartea tragică a lui Kobe și Gianna Bryant, Vanessa, văduva celebrului baschetbalist se pare că a avut o criză de furie în care i-a spus mamei ei să plece din casa lor și să nu se mai întoarcă. Mai mult decât atât, aceasta i-a cerut mamei ei să-I înapoieze mașina oferită.

Conform jurnalistului mexican David Valdez, Sofia Urbieta Laine a povestit într-un interviu acordat postului Univision că Vanessa i-a cerut să plece din casa în care locuiau împreună.

vanessa-bryant-vaduva-lui-kobe-bryant-si-a-dat-mama-afara-din-casavanessa-bryant-vaduva-lui-kobe-bryant-si-a-dat-mama-afara-din-casa

„Mi-a spus: Vreau să pleci din această casă. Mai mult, mi-a zis că își vrea și mașina înapoi, și o vrea acum', s-a confesat aceasta în interviul susținut în limba spaniolă.

Până acum, Sofia Urbieta locuia cu fiica și celelte două nepoate într-o vilă impresionantă din orașul Irvine, California, potrivit cancan.ro.

În interviu, ea a precizat că nu știe care sunt motivele pentru care Vanessa se poartă așa cu ea. În ultimele luni, Sofia i-a fost aproape fiicei ei, fiind total devastate după moartea soțului și fiicei ei.

Sofia Urbieta Laine și-a crescut cele două fiice singură, după ce a divorțat de tatăl lor la câțiva ani după ce a născut. Femeia s-a recăsătorit cu Stephen Laine, al cărui nume a fost preluat și de Vanessa.

Citește și:

Kobe Bryant şi fiica lui au fost înmormântaţi în secret: „Vanessa şi familia au dorit o slujbă privată”

Mesajul dureros al soției lui Kobe Bryant, după moartea baschetbalistului și a fiicei lor: 'Suntem devastați'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton