Un voluntar britanic anunță că unitatea sa din Mariupol se va preda ruşilor: "Nu mai au arme..."

 Raiciu Adriana
.

Aidin Aslin, un soldat din Anglia care luptă în războiul din Ucraina, și-a anunțat familia și prietenii că unitate sa din Mariupol se va preda rușilor. Bărbatul de 28 de ani a mai spus că soldații au rămas fără mâncare, arme și fără muniție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Se fac aproape două luni de când Rusia a atacat Ucraina. Mii de persoane și-au pierdut viața în urma bombardamentelor și mai mulți au părăsit țara, fără să mai privească vreo secundă în urmă. Soldații luptă cu ultimele puteri și speră ca totul să se termine în curând. Un soldat britanic, care a decis să meargă să lupte contra ruișilor, și-a anunțat acum familia că unitata sa din Mariupol se va preda rușilor.

aiden-aislinaiden-aislin

Mama sa, Ang Wood, a declarat pentru BBC că fiul său i-a spus că nu are de ales şi că trebuie să se predea, scrie Mediafax. „M-a sunat şi mi-a spus că nu mai au arme pentru a lupta. Îmi iubesc fiul. El este eroul meu. Au dus o luptă infernală. Dar el părea să fie bine. Boris [Johnson] trebuie să îl doboare pe Putin”, a spus Wood.

Citește și : Decizia luată de oligarhul rus Roman Abramovich după ce s-a îndrăgostit de o ucreaineană cu 30 de ani mai tânără

Citește și: Modelele din Rusia își taie gențile Chanel pe Instagram, în semn de protest. Care e motivul

Citește și: Laura Giurcanu a spus adevărul! Ce relație a avut cu TJ Miles, la Survivor:„Eu cu el…

Citește și: Ce meserie a avut actorul Andi Vasluianu înainte să devină celebru:„La 4 dimineaţa descărcam camionul cu făină

Un voluntar britanic anunță că unitatea sa din Mariupol se va preda ruşilor

Aidin Aslin, care este din Newark, a luptat pentru Ucraina încă din 2018, atunci când s-a mutat acolo. În ultimele săptămâni, unitatea în care se afla a fost luată cu asalt de bombardamente și se pare că soldații se vor preda rușilor.

Soldatul și-a anunțat familia și prietenii că a rămas fără mâncare, muniţie şi provizii, ceea ce înseamnă că nu le-a lăsat militarilor altă opţiune decât să se predea.

„Ei nu pot ieşi. Nu pot riposta. Aşa că nu au avut de ales. Sunt sigur că, dacă ar mai fi avut un glonţ, ar fi tras”, a declarat Philips, un prieten.

Aiden Aslin, în vârstă de 28 de ani, căruia i se spune „Johnny', a declarat că unitatea sa a făcut tot posibilul pentru a apăra Mariupol, dar „nu a avut de ales decât să se predea forțelor rusești'.

El speră că ar putea deveni parte dintr-un schimb de prizonieri.

sursă foto- Profimedia, Hepta, Skynews

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton