Unicul moștenitor al unui șef mafiot italian a ales să devină... femeie! Cum arată Daniela Lourdes Falanga, fostă Raffaele

 Oana Pantazi
.

Cu toții se așteptau ca Raffaele Falanga (41), unicul fiu al unui șef mafiot italian, să preia afacerile tatălui său, conform tradiției. Doar că acesta a avut o altă… chemare, devenind primul fiu de mafiot care a ales să facă schimbare de sex! Acum, se numește Daniela Lourdes Falanga.

Să fii fiul unui boss italian al Mafiei nu e simplu, dar să fii fiul care vrea să devină fiică este aproape imposibil. Cu toate acestea, Raffaele Falanga a reușit, iar acum, după 25 de ani, până și tatăl lui a acceptat faptul că fiul său a devenit un cunoscut activist LGBT transgender…

Daniela Lourdes Falanga, aka Raffaele, s-a născut în Torre Annunziata, în apropiere de Napoli, în anii 80, și a fost crescută de un tată care o ignora și de o mamă care reacționa extrem de prost în fața trăsăturilor feminine pe care le afișa copilul. Tatăl său, un cap mafiot de notorietate, le-a părăsit la la mijlocul anilor 80, acesta fiind încarcerat pe viață,.

Viața i-a adus din nou împreună

Pentru bossul mafiot, Daniela Lourdes Fallanga a fost o dezamăgire, deoarece acesta – care are alte 4 fete dintr-o relație cu o altă femeie – se aștepta ca unicul său fiu să-i preia afacerile și să devină capul organizației mafiote patronate de tatăl său, 'Noua Camorra'. Din păcate, Raffaele s-a transformat în femeie și ulterior a devenit un cunoscut activist LGBT și președintele Arcigay Napoli.

După ce a absolvit liceul, Raffaele a plecat de acasă și a început să strângă bani pentru operația de schimbare de sex, care s-a definitivat în 2015. Între timp, a urmat cursuri de psihologie, devenind consilier pe probleme de integrare și activând în mai multe penitenciare. Destinul i-a adus pe amândoi, tată și… fiică, din nou față în față și abia acum, după 25 de ani, șeful mafiot a reușit să se împace cu gândul că nu mai are moștenitor de sex masculin. Daniela Lourdes Falanga a refuzat totuși să-i dezvăluie identitatea tatălui său, considerând că ar fi fost prea mult pentru el.

Daniela Lourdes Falanga și partenerul ei, un bărbat transgender, vor copii

Daniela recunoaște că nu a avut o copilărie fericită, cu atât mai mult cu cât, la un moment dat – atunci când și-a conștientizat condiția – a început să meargă la școală îmbrăcată în haine de femeie, spre disperarea familiei, care s-a opus din răsputeri. Acum, la 41 de ani, după ce a făcut pace inclusiv cu tatăl ei, Daniela este fericită alături de partenerul ei Ilario (care înainte a fost femeie!), în vârstă de 24 de ani, cei doi dorind să aibă copii împreună. Cine știe, poate până la urmă șeful mafiei va avea totuși un moștenitor de sex masculin!

 

Vezi şi locuri de vizitat în Napoli!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton