Unde vor locui fetele cuplului Pepe - Raluca Pastramă, după divorț: "Vor în casa lor!"

.

Pepe și Raluca Pastramă au decis să asculte dorința fiicelor lor de a locui în casa din Pipera, adică în locuința artistului, după cum au mărturisit surse din anturajul lor. Maria și Rosa le-ar fi spus părinților că ele vor să rămână în casa în care au copilărit până acum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu trei luni, Pepe și Raluca Pastramă au decis să divorțeze, iar lupta se dă acum pentru custodia celor două fiice ale lor. Potrivit unui prieten apropiat cuplului, se pare că după pronunțarea divorțului, cele două fete, Maria și Rosa Alexandra, vor locui cu Pepe și, evident, vor petrece timp și cu mama lor, Raluca Pastramă. Cele două fetițe își doreau să stea alături de ambii părinți.


Maria și Rosa au spus că ele vor în casa lor, dar vor să stea și cu mami, și cu tati. Astfel, ele vor locui cu Pepe, dar vor petrece timp și cu Raluca, de fiecare dată când vor dori’, a declarat un prieten de-al foștilor parteneri de viață pentru publicația impact.ro.


Astfel, copilelele rămân în grija principală a lui Pepe, însă mama lor poate petrece oricând timp împreună cu ele, însă trebuie să le aducă seara în Pipera. Excepție fac weekend-urile Ralucăi, iar atunci fetițele pot dormi și la ea.

Raluca le va putea lua fetele de fiecare dată când dorește, dar le va aduce apoi să doarmă în vila din Pipera. Excepție vor face weekend-urile în care fetele vor rămâne la ea, conform unui program care va fi oficializat la notar, și evenimentele importante din familiile celor doi. Mai precis, atunci când Raluca va avea vreo aniversare, Maria și Rosa vor petrece alături de ea, și invers’, a mai precizat aceeași sursă.


Citește și:

Cum și-au împărțit Pepe și Raluca Pastramă averea, după divorț. Bruneta conduce acum o mașină veche

Pepe, totul despre divorțul de Raluca Pastramă. Cum se înțeleg acum și ce spune despre o nouă relație: „Am învățat să…'/ EXCLUSIV

Raluca Pastramă, mesaj pentru Pepe în plină luptă pentru custodia fetelor: „Copiii mei sunt motivul pentru care…'


Pepe a obținut o victorie în instanță, în lupta pentru avere cu Raluca Pastramă

Zilele trecute, Raluca Pastramă a decis să-și retragă acțiunea în instanță împotriva lui Pepe în legătură cu anularea hotărârii AGA de la firma care administrează grădinița pe care soția interpretului o conduce. Este vorba despre bunuri de sute de mii de euro pe care cei doi le aveau pe firmă, disputate la partaj.

După ce Raluca și-a retras acțiunea, magistrații au spus stop procesului. ‘Ia act de renunțarea reclamantei la judecata cererii. Cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin grefa instanței, se arată în hotărârea instanței, citată de wowbiz.ro.


Pepe și Raluca Pastramă sunt acționari la firma care administrează
grădinița pe care aceștia au deschis-o în sectorul 2 și la care femeia
este directoare. Conform informațiilor apărute în presă, printre
bunurile trecute de aceștia ‘pe firmă se numără un imobil de 400.000 de
euro din Pipera și două automobile de lux în valoare de aproape 100.000
euro.