Unde și-a mutat lucrurile Simona Halep, după ce s-a aflat că divorțează de Toni Iuruc. Și-a cărat bagajele, împreună cu un bărbat

.

Unde și-a mutat lucrurile Simona Halep, după ce s-a aflat că divorțează de Toni Iuruc? Răspunsul a fost oferit chiar de către tenismenă, sau mai bine zis de imaginile surprinse cu ea, la doar o zi de la vestea șocantă. Se pare că sportiva și-a făcut bagajele și a decis să le ducă în vila din Primăverii, casă pe care a cumpărat-o cu încă soțul ei, după logodnă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Unde și-a mutat lucrurile Simona Halep, după ce s-a aflat că divorțează de Toni Iuruc. Tenismena și-a luat lucrurile și și-a cărat bagajele în noua locuință, la doar o zi după aflarea veștii uimitoare. Este vorba despre casa din Primăverii, vilă pe care a cumpărat-o cu încă soțul ei. Aceasta nu e singură, ci e însoțită de familia ei, venită să o ajute, alături de un bărbat necunoscut.

Miercuri, 7 septembrie, s-a aflat că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează. Vestea a fost confirmată ulterior chiar de către miliardarul machidon. La scurt timp, se pare că tenismena a luat o decizie radicală. Vedeta a decis să-și mute lucrurile în casa din Primăverii. Mama ei a venit să o ajute cu bagajele, împreună cu un bărbat necunoscut.


Citește și: Cum au fost surprinși Simona Halep și Toni Iuruc, înainte de anunțul divorțului.Gesturile care arătau că relația lor se răcise

Citește și: Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep:„Am hotărât de comun acord să ne despărțim. Nu mai…’

Citește și: Cine este Sorin Ileș de la Chefi la cuțite.E primul concurent care a primit cele trei cuțite de aur deodată

Citește și: Ruby a purtat o rochie din folie alimentară la VIVA! Influencers Party 2022:'Nu există mai sustenabil de atât'


Unde și-a mutat lucrurile Simona Halep, după ce s-a aflat că divorțează de Toni Iuruc

Așadar, după ce miercuri s-a aflat că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează, joi au și apărut deja primele imagini cu sportiva în timp ce-și mută lucrurile. Potrivit Cancan, tenismena și-a parcat bolidul de lux în fața vilei din Primăverii și a început deja să-și mute lucrurile din casă. Vezi imaginile AICI.

Aceeași sursă mai scrie că Simona Halep era îmbrăcată în haine lejere, de stradă, iar expresia ei ar fi arătat că e vizbil afectată de situația cu încă soțul ei. Însă, sportiva are familia alături. Mama ei a venit să o ajute, împreună cu un bărbat misterios.


Bărbatul respectiv ar fi demonstrat că e un adevărat gentleman. Asta pentru că nu a ezitat nicio clipă să o ajute pe Simna Halep cu bagajele.

De ce s-au despărțit Simona Halep și Toni Iuruc

Conform Prosport.ro, ca motiv al despărțirii, Simona Halep și Toni Iuruc ar fi oferit celor din anturaj drept explicație a divorțului distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera sportivă a tenismenei.


La scurt timp după ce informația a apărut în presă, Toni Iuruc a confirmat despărțirea de Simona Halep, deși, inițial, spunea că nu vrea să-și comenteze viața privată. Cei doi urmau să facă nunta pe 13 noiembrie 2022, însă se pare că evenimentul nu va mai avea loc.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistati, este ultima mea iesire publica….De restul se vor ocupa avocatii în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!, a declarat Toni Iuruc, pentru Fanatik.


Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!, Instagram, CANCAN