Unde s-ar ascunde Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin: "Într-o cabană privată și foarte sigură..."

 Raiciu Adriana
.

Președintele Vladimir Putin și-a ținut viața personală departe de lumina reflectoarelor. Ceea ce se știe este faptul că liderul de la Kremlin a fost căsătorit timp de 30 de ani Liudmila Shkrebneva, o fostă însoțitoare de zbor, și că au împreună două fete. Despre Alina Kabaeva, presupusa iubită sau chiar soție a acestuia, nu se cunosc prea multe detalii. Însă, acum s-a aflat unde s-ar ascunde fosta gimnastă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Viața lui Vladimir Putin este un mister total. Deși a fost căsătorit timp de 30 de ani cu Liudmila Shkrebneva și au împreună două fete, Maria și Katerina, liderul de la Kremlin nu a vorbit niciodată despre ele. În presă au apărut informații și legate de faptul că președintele ar avea o fiică secretă cu menajeră, dar și gemeni cu actuala sa iubită, Alina Kabaeva.

Moscow recognises independence of Separatist Republics in East Ukraine, Moscow, Russia – 21 Feb 2022Moscow recognises independence of Separatist Republics in East Ukraine, Moscow, Russia – 21 Feb 2022

Cei doi nu au făcut relația publică până acum, iar de ceva ani fosta gimnastă a dispărut din atenția publicului. De curând, însă, s-a aflat unde s-ar ascunde sportiva medaliată cu aur la Olimpiada din 2004, de la Atena. Iată unde ar fi aceasta.

Citește și: Cum și-a cunoscut soțul Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, și cum a fost cerută în căsătorie:„El a fost șeful meu’/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este și cum arată fiica secretă a lui Vladimir Putin. Are 18 ani și locuiește la Monaco, într-un lux suprem!

Citește și: Cine este și cum arată Ioana Balu, soția lui Chef Foa de la MasterChef. Au un fiu

Citește și: Unde se află buncărul antiatomic din Siberia, în care s-ar ascunde președintele Vladimir Putin:'Un oraș subteran'

Unde s-ar ascunde Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin

După ce s-a retras din gimnastică, Alina Kabaeva a început o carieră în politică, ea fiind și media manager. A fost membru al Parlamentului rus între 2007 și 2014, reprezentând partidul Rusia Unită. În septembrie 2014, a acceptat postul de președinte al National Media Group, cel mai mare conglomerat media.

Totodată,  în anul 2008, fosta gimnastă a fost numită „Prima amantă a Rusiei', după ce au apărut mai multe zvonuri legate de o relație dintre ea și Vladimir Putin. Nici la momentul actual cei doi nu au confirmat relația, însă mai multe surse spun că aceștia ar avea și patru copii împreună.

De asemenea, mai multe surse au declarat că Alina Kabaeva s-ar ascunde în Elveția. În timp ce Putin atacă Ucraina, lovind cetățeni nevinovați și provocând o criză a refugiaților, familia sa este ascunsă într-o cabană privată și foarte sigură undeva în Elveția, cel puțin deocamdată'a declarat una din surse potrivit Page Six

Vladimir Putin chiar avea două fete și doi băieți cu fosta gimnastă din Rusia. Micuții se pare că s-ar fi născut lângă Lugano, Elveția, și au pașapoarte elvețiene.

Alina are doi băieți și două fete gemene cu Putin, care s-au născut lângă Lugano, Elveția. Toți copiii au pașapoarte elvețiene și îmi imaginez că și ea are la fel'a declarat o sursă pentru Page Six.

sursă foto- Facebook, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton