Unde pleacă Alin Oprea și Medana în luna de miere: „Un loc de care suntem fascinați”. Artistul este pregătit să devină din nou tată

 Ifrim Georgiana
.

Alin Oprea și Medana pleacă în luna de miere. Pe 10 decembrie, solistul și iubita lui au devenit soț și soție. Cununia civilă a avut loc la Cluj, iar cei doi îndrăgostiți au avut parte de o ceremonie fabuloasă, avându-i alături pe prietenii lor și pe membrii familiei. Recent, proaspeții căsătoriți au anunțat că urmează să plece în luna de miere, dezvăluind destinația exotică unde își vor celebra iubirea. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Medana și Alin Oprea formează un cuplu de aproximativ trei ani și s-au cunoscut prin intermediul unei cunoștințe comune. În urmă cu două săptămâni, solistul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, momentul având loc în Italia, în prezența a sute de persoane. La câteva zile după logodnă, cei doi au decis să-și unească destinele și au spus cel mai sincer „DA' în fața ofițerului de stare civilă. Într-un interviu recent, cei doi soți și-au dezvăluit planurile de viitor, susținând că își doresc să devină părinți. Între timp, solistul și soția lui se pregătesc să plece în luna de miere, destinația aleasă fiind un loc de suflet pentru cei doi.

op9-1op9-1

Alin Oprea și Medana pleacă în luna de miere. Se pare că nunta celor doi va avea loc anul viitor și vor avea trei perechi de nași pentru a-i cununa. Pe rețelele de socializare, solistul i-a menționat pe Axinte și soția lui, Carmen Petrescu, ca părinți spirituali.

Citește și: Cine vor fi nașii lui Alin Oprea, la nunta cu Medana:„A plâns când m-a cerut în căsătorie. Au fost o mie de martori'

Citește și: Ce declarație de dragoste a primit Alin Oprea din partea iubitei, de ziua lui:”Nu te voi dezamăgi niciodată”

Citește și: Octavia Geamănu și soțul ei, Marian Ionescu, dorm în camere separate:”Avem fiecare spațiul nostru”

Citește și: Cine este tatăl Biancăi Drăgușanu. Vedeta a rămas cu el după divorțul părinților:”Am fost un copil amărât. Făcea pe reșou cartofi prăjiți”

Alin Oprea și Medana pleacă în luna de miere

Cei doi soți nu au dezvăluit data când va avea loc nunta, susținând că vor face anunțul la momentul potrivit. În schimb, Alin Oprea și Medana se pregătesc să plece în Bali, destinația unde vor petrece luna de miere.

„Vă vom dezvălui când se apropie momentul, referitor la nuntă. Luna de miere probabil că va fi în Bali, un loc de care Medana și cu mine suntem fascinați', a declarat Alin Oprea, potrivit impact.ro.

Când au împlinit trei ani de relație, cei doi soți au sărbătorit pe meleaguri exotice. La acea vreme, aceștia au postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare și au susținut că și-au dorit să se bucure de „căldura soarelui, de briza mării și gastronomia mediteraneeană'.

Ce spune solistul despre ideea de a deveni tată

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, a susținut că și-ar dori să devină tată din nou, însă lasă totul în mâna destinului. Artistul are doi copii, pe nume Melissa şi Adrian, din căsnicia cu Larisa Uță. La rândul ei, Medana are un băiat și o fată din relația anterioară.

„Am învățat să nu mai spun nu la absolut nimic din ceea ce îmi oferă viața. Las destinul să decidă singur pentru că din câte am observat, a luat de fiecare dată decizii mult mai bune decât mine', a mai spus acesta, potrivit sursei citate.

De unde au fost cumpărate ținutele pentru cununia civilă

În ziua cea mare, Medana a optat pentru o rochie albă, lungă și cu mâneci largi. Alin Oprea s-a asortat cu ținuta soției sale și a purtat un costum de culoare roz pudrat. Solistul trupei Talisman a susținut că articolele vestimentare au fost cumpărate din România și Franța și nu erau predestinate pentru a fi purtate la cununia civilă.

„Hainele le-am cumpărat atât din Paris cât și din România, fără un scop anume. Medana are ochi de vultur când vine vorba de shopping și când ceva i se pare interesant le cumpără știind sigur că vor fi purtate la evenimentul potrivit', a ăncheiat artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton