Unde locuiește Maria Ciobanu în America și când revine în România, în vacanță: ”Îmi este foarte dor de casă, de...”

 Calin Maria Bianca
.

Unde locuiește Maria Ciobanu în America și când revine în România, în vacanță. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgita cântăreață de muzică populară s-a stabilit de mai mult timp în America. Nu, nu este de una singură plecată printre străini, ci alături de fiica ei, Camelia. Mulți s-au întrebat de-a lungul timpului unde stă în tot acest timp, cât și când revine în țară, astfel că acum a spus lucrurilor pe nume!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Unde locuiește Maria Ciobanu în America și când revine în România, în vacanță. Maria Ciobanu a apărut recent la TV, într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a fost filmată la casa din America, alături de fata sa Camelia. Aceasta, cât și fiica ei, au dezvăluit cât de bine se înțeleg, dar și viața liniștită duc. Totuși, gândul le este în continuare la țara lor de suflet, și anume România.

images-31images-31

Maria Ciobanu a mărturisit că se simte foarte bine în America, alături de fiica ei, însă și faptul că-i este dor de fanii ei și toți cei dragi. Depășind latura emoțională, cele două au făcut dezvăluiri despre viața lor în America, dar și despre planurile pe care le au pentru a reveni în țară. Camelia nu exclude posibilitatea de a se stabili din nou pe meleagurile românești alături de familia sa, totodată și cu mama sa.

Citește și: Maria Ciobanu s-a întors în România. Ionuț Dolănescu despre revederea cu mama sa: „Am văzut-o fugitiv'

Citește și: Ce stil de viață a adoptat Maria Ciobanu în SUA. Gheorghe Turda: „Se trezea foarte de dimineață și…'

Citește și: Dani Oțil, revoltat de minivacanța românilor de pe 24 ianuarie: „Dacă n-ai să le dai bani, dă-le zile libere'

Citește și: Ce dietă ține Amalia Năstase. Trucul prin care își menține silueta, după ce a slăbit: „Vă spun cele trei idei principale'

Unde locuiește Maria Ciobanu în America și când revine în România, în vacanță

Maria Ciobanu locuiește în casă cu fiica sa, Camelia, alături de familia pe care aceasta și-a întemeiat-o. Cu o casă situată într-un cartier de lux din Los Angeles, California, îndrăgita cântăreață nu duce nici măcar o grijă, însă poartă pe umeri doruri mari. Dorul de casa din România, de plaiurile mioricitice, cât și de toți cei dragi pe care i-a lăsat aici, o copleșesc zilnic, însă cu toate astea este cu zâmbetul pe buze când își vede copiii și nepoții.

Revenim cu drag acasă, în România. Sufletul nostru este tot acolo, nu are importanță unde suntem în lume. Suntem legați de pământul și de țara noastră. Este posibil să ne reîntoarcem. Copiii mei vor să ne întoarcem în Europa. Încă își finalizează studiile. Nu știm niciodată unde ne va duce destinul. Important este să fim împreună. Unde vor merge ei, vom merge și noi. (…) Mami, după cum vedeți, se simte bine. Este cu mine aici, alături de mine, și este o binecuvântare pentru noi. E o energie bună și maternă și avem foarte multe de învățat. Mă simt foarte fericită să o am aproape.', a spus Camelia Ciobanu la Antena Stars, conform spynews.ro.

Maria Ciobanu: 'Îmi este foarte dor de casă'

Camelia, fiica Mariei Ciobanu, a ținut să precizeze că mama ei este foarte bine în America și trăiește o viață frumoasă. Cu toate astea, în completare a venit și cântăreața de muzică populare, care a mărturisit că este adevărat. Cu toate astea, nu a putut să nu anunțe că în vară o să facă o vacanță în România, pentru a-și mai alina dorul acumulat.

Îmi este foarte dor de casa din România, de admiratorii mei, de publicul din România. De toți românii mi-e tare dor. Și o să mă întorc în vara asta într-o vacanță mică, să-mi văd admiratorii și prietenii.', a spus Maria Ciobanu.

Maria Ciobanu s-a retras de pe scenă

De-a lungul anilor, Maria Ciobanu a făcut senzație pe scenă, cu vocea ei inconfundabilă. În anu 2017 însă a luat decizia de a se retrage din lumina reflectoarelor. Ei bine, zis și făcut, astfel că de atunci mai cântă doar în familie, și nu la evenimente sau concerte. Acum, la 85 de ani, îndrăgita cântăreață de muzică populară duce o viață liniștită, lipistă de probleme și se bucură că-i are pe cei dragi alături.

Pe de altă parte, nu cred că mama va mai reveni vreodată pe scenă. Şi-a anunţat retragerea în 2017 şi cam asta a fost tot. La 84 de ani are însă vocea intactă şi la fel de frumoasă. Ştiu ce vă spun, fiindcă atunci când o rugăm insistent, ne mai cântă nouă, copiilor săi, sau celor mai apropiaţi amici. Aşa s-a întâmplat la finele lui iulie, când Maria Ciobanu a cântat două sau trei melodii la botezul nepoţelului Stelianei Sima. Dar astea sunt ocazii foarte rare.', a precizat Ionuţ Dolănescu pentru impact.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton