Ce surpriză a avut un român care a cazat 11 refugiați din Ucraina: „La plecare s-au trezit în jurul orelor 05:00, eu dormind butuc...”

 Martin Lorena
.

Ce a pățit un român care a cazat 11 refugiați din Ucraina. Războiul din Ucraina continuă chiar și astăzi, după 14 zile! În timpul în care trupele rusești atacă țara, civilii încearcă să părăsească orașele bombardate. Majoritatea dintre aceștia aleg să se îndrepte către țările vecine. În acest context, oamenii din România s-au mobilizat pentru a le oferi sprijin. Iată ce a pățit un român care a cazat 11 refugiați din Ucraina!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Românii și-au arătat solidaritatea față de oamenii afectați de războiul dintre Rusia și Ucraina. Mulți dintre aceștia au donat haine, alimente sau produse de îngrijire, în timp ce alții au ales să îi cazeze pe refugiați în propriile lor case. Printre aceștia se numără și un bărbat, care după ce a cazat 11 ucrainieni, a avut surpriza vieții lui. Iată ce au făcut aceștia la plecarea din locuință!

Imagini-Kiev-1-6Imagini-Kiev-1-6

El a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care a vorbit despre experiența prin care a trecut. Iată ce a spus românul cu inimă mare!

Citește și: Anunțul Ministrului Apărării pentru rezerviștii din România, în contextul războiului ruso-ucrainean: „Suntem într-o situație de…'

Citește și: Președintele Volodimir Zelenski a semnat cererea de aderare la UE, chiar în timpul negocierilor ruso-ucrainene

Citește și: Lista adăposturilor anti-bombe din București. România are 4.500 de buncăre

Citește și: Rusia amenință mai multe țări, printre care și România. Reacția premierului Ciucă: „Pentru a evita să fim acuzați că…’

Ce surpriză a avut un român care a cazat 11 refugiați din Ucraina

Ce a pățit un român care a cazat 11 refugiați din Ucraina. Un român cu sufletul mare și-a arătat solidaritatea față de refugiații din Ucraina. Acesta a luat sub aripa sa nu mai puțin de 11 oameni speriați de războiul din țara lor. Surpriza adevărată a fost când aceștia au părăsit locuința. Se pare că înainte să plece, ei au lăsat casa extrem de curată și chiar i-au făcut un cadou surpriză proprietarului.

'Sa va spun „patania” mea cu un grup de 11 refugiati ucrainieni din Kiev. Scurt: sambata au ajus la mine, cazat, mancat, dormit trebuiau sa plece duminica dimineata spre granita ungara (Nadlac in prima faza). Sambata noaptea mi-au scris, eu fiind la un eveniment si munceam, daca pot sa-i mai cazez o zi, bineteles am incuvintat. Astazi la plecare s-au trezit in jurul orelor 05:00, eu dormind butuc, si-au aranjat paturile, au maturat, dat cu mopul in casa, curatat baia si pe deasupra mi-au lasat si un cadou de desprtire sau revedere si anume un cuier pe roti. Nu am vrut sa-l accept, dar au zis ca e cadoul lor pentru mine si s-ar bucura sa il accept. Concluzia: omenia nu are apartenenta etnica, religioasa, politica sau ce o mai fi, omenia si educatia se „cultiva”. #respect', este mesajul postat de românul primitor.

Zelenski se află în continuare în Kiev

Deși războiul îl are ca principal vizat pe președintele Volodimir Zelenski, acesta a refuzat plecarea din Ucraina. El a făcut o postare pe rețelele de socializare în care a arătat că se află în biroul său, de pe strada Bankova.

„Aceasta este Kievul de seară, oficiul nostru. Sunt acolo unde trebuie să fiu. Sunt în Kiev. Echipa mea este alături de mine. (…) Rămân la Kiev, pe strada Bankova. Nu mă ascund și nu mi-e frică de nimeni. Voi rezista cât va fi necesar ca să câștigăm acest război’, a transmis el.

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!, Shutterstock

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton