Un nume italienesc pentru bebelușul lui Meghan Markle și al Prințului Harry? Așa și-ar fi dorit Prințesa Diana

 Oana Pantazi
.

Bebelușul lui Meghan Markle și al Prințului Harry este, de ceva vreme, cel mai comentat subiect pe plan internațional, dorința Ducilor de Sussex de a nu face din nașterea sa un eveniment de presă devenind literă de lege. Totuși, în ultimul timp se speculează că bebelușul regal va primi un nume dorit de Prințesa Diana.

În momentul de față, milioane de fani ai familiei regale britanice sunt deja convinși că Ducesa de Sussex a născut deja, bebelușul lui Meghan Markle și al Prințului Harry depășind cele 9 luni sarcină… În timp ce din partea purtătorilor de cuvânt nu vine niciun fel de veste, casele de pariuri încă fac speculații cu privire la numele, sexul și greutatea nou-născutului. De la Elizabeth și Diana până la Arthur și Albert, toate numele posibile și imposibile au fost deja găsite. Împătimiții pariori speră că Ducii de Sussex vor alege numele Reginei sau al Dianei, bunica bebelușului, ori, dacă e băiat, numele bunicului sau ale străbuniccilor cu sânge albastru. Recent însă, a mai ieși la lumină un nume, a cărui octă a crescut brusc, din motive lesne de înțeles, dată fiind dragostea specială pe care Prințul Harry i-a purtat-o mamei sale, Diana.

Diana ar fi vrut ca fiica ei să se numească Allegra

Dacă până acum pe primele trei locuri au fost Diana, Arthur și Elizabeth, iată că, de câteva zile, vine tare din spate un nume neobișnuit, de origine italiană – Allegra (numele înseamnă vesel, plin de viață) – care a ajuns rapid pe primul loc în opțiunile pariorilor. Conform Daily Express, Prințesa Diana i-ar fi spus unei prietene de-ale sale că, dacă ar fi avut o fiică, i-ar fi plăcut să o cheme Allegra, după numele amicei sale Lady Annabel Goldsmith. „Este probabil cea mai bizară schimbare intervenită în ceasul al 11-lea, dar banii vin din plin pentru numele Allegra”, a declarat șeful unei agenții de pariuri. Drept urmare, nu este deloc exclus ca bebelușul Ducilor de Sussex să se numească Allegra… Dacă va fi fată.

Indiciul că bebelușul Sussex va fi băiat

Pe de altă parte, în ultima vreme tot mai multe voci susțin că, de fapt, bebelușul ducilor de Sussex va fi băiat, nu fată, așa cum se tot speculează de la o vreme. Ce i-a determinat pe fanii regali să creadă asta? Conform Daily Star, se pare căo pagină de pe website-ul Palatului Buckingham a fost rezervată pentru numele Prințul Arthur, Prințul James și Prințul Alexander. Când vizitatorii au încercat să acceseze pagini cu URL-ul www.royal.uk/prince-arthur, www.royal.uk/prince-james and www.royal.uk/prince-alexander, au fost redirecționați spre home page-ul Palatului Buckingham! În schimb, când au căutat celelalte nume despre care s-a zvonit, inclusiv cele de fete, au fost redirecționați spre… „pagina nu a fost găsită”. Din fericire, este o chestiune de zile, poate doar de ore până vom afla cea mai căutată informație de pe Google a momentului.

Foto: Hepta

Prințesa Diana și Prințul charles, părăsind Spitalul St. Mary după nașterea Prințului Harry (16.09.1984).Prințesa Diana și Prințul charles, părăsind Spitalul St. Mary după nașterea Prințului Harry (16.09.1984).

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton