Un nou divorţ la Hollywood: Blake Shelton şi Miranda Lambert se despart

.

După un mariaj de 4 ani, Blake Shelton şi Miranda Lambert au anunţat că se despart, deoarece nu au un viitor împreună.

 


„Si chiar daca inimile noastre sunt frante, am decis sa mergem mai departe, dar nu impreuna. Suntem oameni reali, cu vieti reale, familii reale, prieteni si colegi. Din aceasta cauza ne dorim sa fim lasati sa rezolvam aceasta situatie in privat.', au declarat cei doi.

 

Blake Shelton şi Miranda Lambert s-au cunoscut în urmă cu 10 ani când au cântat împreună pe aceeaşi scenă melodia „Youre the Reason God Made Oklahoma’. A fost momentul în care Shelton s-a îndrăgostit de Miranda. În 2010, cântăreţul o cerea în casătorie, pentru ca nunta să aiba loc în luna mai 2011, fiind organizată în Texas.


 

Căsătoria le-a priit, cei doi devenind cel mai puternic cuplu de artişti de muzică country. Astfel, Shelton era numit jurat al emisiunii The Voice în 2011, în timp ce soţia lui a câştigat anul acesta Premiul Grammy pentru cel mai bun album de muzică country, acordat pentru „Platinum’.

 

Cei doi vor avea de împărţit o avere imensă, numai anul trecut obţinând împreună venituri de 57 de milioane de dolari, potrivit top-ului Forbes.

 

Foto: Northfoto