Un duo latino hot: J-Lo & Enrique!

.

La scurt timp dupa aparitia zvonurilor privind colaborarea dintre cele doua staruri latino, a aparut si confirmarea: in cadrul unei conferinte de presa comune, Jennifer Lopez si Enrique Iglesias au anuntat ca vor canta in tandem in turneul “Dance Again” ce urmeaza sa inceapa in America de Nord.

Pe 30 aprilie, la Boulevard3-Stage in Hollywood, Jennifer Lopez si Enrique Iglesias au anuntat ca au stabilit detaliile colaborarii lor si sunt gata de turneu. Anuntul a fost postat si pe site-ul divei portoricane impreuna cu datele concertelor programate pentru aceasta vara. Din pacate pentru fanii europeni, toate spectacolele vor avea loc in America de Nord.
J-Lo si-a exprimat incantarea de a-l avea alaturi pe Enrique care a starnit entuziasm cu piesa Naked’, cantata in duet cu Dev. Pentru Enrique este clar un avantaj sa urce pe aceeasi scena cu o diva aflata in prim-plan mult mai pregnant ca el.


Iar dincolo de asta, cei doi formeaza pur si simplu o combinatie irezistibila pentru public: Enrique vine cu piesele de pe Euphoria’, albumul sau din 2010 aflat inca in promovare, in cadrul turneului Dance Again’ al super-divei Jennifer Lopez.

Inca nu se stie ce parere au partenerii lor de viata – Anna Kournikova si, respectiv, Casper Smart despre turneu, dar cu siguranta fanii si-ar dori ca intre J-Lo si Enrique sa fie ceva mai mult decat o colaborare profesionala…

Foto: Northfoto