Un copil de patru ani susţine că este reîncarnarea Prinţesei Diana. Mărturisirea bizară a băieţelului: „Într-o zi, sirenele au sosit şi nu am mai fost”

 Dumba Gabriela
.

Billy, băiețelul de patru ani al prezentatorului TV australian David Campbell, susține că este reîncarnarea prințesei Diana, care a murit într-un accident de mașină acum 22 de ani. Copilul blond cu ochi albaştri a făcut o serie de mărturisiri bizare părinţilor săi şi i-a şocat atunci când a văzut, în urmă cu doi ani, o fotografie cu Prinţesa Diana, şi a spus „Uite, sunt eu când eram prinţesă'.

Billy Campbell sustine că este reîncarnarea Prinţesei DianaBilly Campbell sustine că este reîncarnarea Prinţesei Diana

David Campbell a dezvăluit ciudata poveste în Stellar Magazine, şi şi-a descris textul drept cea mai „ciudată' chestie pe care a scris-o, relatează Daily Star.

Relatarea prezentatorului TV începe cu menţionarea primelor momente în care fiul lui a vorbit despre Prinţesa Diana atunci când avea doar doi ani şi găsise o fotografie cu ea. Când i-a arătat-o tatălui, Billy i-a spus: „Uite, sunt eu când eram prinţesă'.

„Totul a început când cineva i-a dat soţiei mele un card cu Lady Di pe el. Billy (în vârstă de 2 ani atunci) a arătat spre el şi a zis: Uite, sunt eu când eram prinţesă', a declarat David, citat de Mediafax.

Şi atunci, în ciuda faptului că nu ştia nimic despre familia regală, comentariile ciudate ale lui Billy au devenit încă şi mai neobişnuite atunci când a început să vorbească despre familia apropiată a Dianei. Micuţul povestea familiei despre fratele lui, John. John a fost fratele prinţesei Diana, care a murit înainte ca aceasta să se nască. În plus, micuţul Billy îi menţionează des în povestirile sale pe cei doi fii ai prinţesei Diana, Prinţul William şi Harry.

Însă, ce este şi mai ciudat este că băieţelul a început să descire Balmoral, reşedinţa pentru Crăciun a Reginei.

Întrând în jocul băieţelului şi neştiind ce să creadă, prezentatorul TV, s-a hotărât să încerce ceva mai neobişnuit.

„Lisa i-a arătat o altă fotografie cu Diana', a scris David. Iar Billy a reacţionat imediat: „Asta sunt eu prinţesă. Şi într-o zi, sirenele au sosit şi nu am mai fost'.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton