Un copil care suferă de nanism i-a cerut mamei o frânghie pentru că vrea să moară. Lumea s-a mobilizat și i-au făcut cadou o excursie la Disneyland

.

Mobilizare impresionantă pentru un caz care a înduioșat lumea. O mămică a postat pe internet un clip cu fiul său, în timp ce acesta plânge pentru că a fost hărțuit la școală din cauza bolii de care suferă, nanism.

Oameni obișnuiți și vedete au strâns bani pentru copil și îi vor oferi acestuia o vacanță la Disneyland.


Yarraka Bayle a scris alături: „la asta duce hărțuirea la școală’. Clipul a devenit viral rapid, fiind vizionat de 14 milioane de ori. Copilul apare în clip plângând și cerându-i mamei o frânghie, pentru că vrea să moară.

Videoclipul a fost vizionat și de vedete, care s-au mobilizat exemplar și care au făcut un gest imens. Printre acestea, Hugh Jackman, actorul australian cunoscut pentru rolul său din seria de filme Marvel X-Men şi jucătorul de baschet Enes Kanter, au vorbit deschis pe reţelele sociale, încurajându-l pe Quaden.


„Eşti mai puternic decât crezi’, i-a transmis Hugh Jackman copilului de 9 ani. „Acesta este unul dintre cele mai dificil de văzut clipuri pe care le-am privit. Un copil de 9 ani care vrea să se sinucidă din cauza hărţuirii de la şcoală. Daţi clipul mai departe şi trimiteţi-i iubire acestui mic om. Nu e loc pe lume pentru agresori’, a scris şi Enes Kanter, jucător profesionist de baschet care l-a invitat pe Quaden şi pe familia sa la un meci de baschet NBA.

Şi oameni obişnuiţi au reacţionat pe reţelele sociale la suferinţa lui Quaden. Cuvintele #StopBullying s-au viralizat, vineri, oamenii postând mesaje în care şi-au descris propriile experienţe legate de hărţuire şi i-au transmis lui Quaden „să fie puternic’.


Comediantul american Brad Williams, care suferă şi el de nanism, a spus că a reuşit să strângă mai multe de 130.000 de dolari în mai puţin de o zi pentru a putea să îl trimită pe Quaden, împreună cu familia sa, la Disneyland.

„Gestul nu este doar pentru Quaden, este pentru toţi cei care a fost hărţuiţi de-a lungul vieţii lor’, a scris el pa pagina sa de strângere de fonduri. „Hai să-i arătăm lui Quaden şi celorlalţi că există bine pe această lume şi că ei sunt demni de el’, a mai scris Williams.


Şi fiul preşedintelui Statelor Unite, Eric Trump, a reacţionat la clip, despre care a spus că este „absolut sfâşietor’, iar o echipă de rugby din Australia l-a invitat să conducă echipa în cadrul unui meci în acest weekend.