Un bărbat și-a părăsit familia pentru o refugiată din Ucraina, după ce a luat-o în gazdă: „Ne vom petrece tot restul vieții împreună”

.

Un bărbat și-a părăsit familia pentru o refugiată din Ucraina. Tânărul, în vârstă de 29 de ani, și-a lăsat cei doi copii și partenera lui de viață, după ce s-a îndrăgostit de refugiata din Ucraina pe care a luat-o în gazdă cu zece zile mai devreme. Scena pare desprinsă dintr-un film, însă în realitate, cei doi au avut încă de la început o bună chimie și și-au dat seama că se potrivesc. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Tony Garnett, în vârstă de 29 de ani, este un agent de pază care lucrează într-un centru de primire a Serviciului Național de Sănătate (NHS) din Marea Britanie. Bărbatul are doi copii din relația cu Lorna, fosta lui parteneră în vârstă de 28 de ani, pe care a decis, de curând, să o părăsească pentru o refugiată din Ucraina. Totul s-a întâmplat la zece zile după ce familia a luat-o în gazdă pe  Sofiia Karkadym, în vârstă de 22 de ani.

Tânăra este doar unul dintre locuitorii din Ucraina care au fugit din calea războiului, început încă din data de 24 februarie. Mai exact, Sofiia a plecat din orașul Liov, după ce a fost invadat de ruși. Odată cu acest război, tot mai mulți voluntari au sărit în ajutorul refugiaților cu tot ce au avut nevoie, de la cazare până la medicamente, mâncare, produse de igienă. 


Citește și: Andreea și Cabral Ibacka au publicat imagini de la incendiul vecinilor, care i-a speriat în timpul botezului:'Se putea transforma într-un coșmar'

Citește și: Cristina Șișcanu a acuzat-o pe femeia care îi făcea curățenie în casă că i-a furat diverse obiecte:Și-a luat lucrurile și a rupt-o la fugă’

Citește și: În ce relație au rămas Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, după despărțire:„Există sentimente care nu se pot șterge cu buretele’

Citește și: Roxana Vancea și Dragoș Paiu și-au botezat fiul.Ținuta îndrăzneață purtată de vedetă în biserică


Un bărbat și-a părăsit familia pentru o refugiată din Ucraina

Tony Garnett s-a înscris în schema guvernamentală care prevede găzduirea refugiaților, dar cum procesul de aplicare a fost pentru el prea lent, a decis să se alăture grupurilor de pe Facebook, pentru a oferi ajutor. Așa a dat de tânăra ucraineancă, pe care familia lui Tony a luat-o în gazdă. 

Sofia, manager în domeniul IT-ului, a călătorit spre Berlin, unde a așteptat câteva săptămâni până să obțină viza pentru a putea intra în Marea Britanie. Ea a zburat, în cele din urmă, la Manchester pe 4 mai și s-a mutat alături de noua ei familie în Bradford, West Yorkshire. 


Astfel, Tony și-a mutat fiica de șase ani din camera sa, pentru a sta într-un pat supraetajat, alături de cealaltă soră a ei, în vârstă de trei ani. Bărbatul a vrut să-i facă loc refugiatei din Ucraina, în ciuda obiecțiilor partenerei lui de viață, Lorna. Cei doi însă s-au îndrăgostit unul de celălalt și au decis să formeze un cuplu, la numai zece zile de la primirea în gazdă. Fosta lui iubită i-a cerut tinerei să plece din casa lor, însă bărbatul a replicat imediat că va pleca și el, să-i fie alături. 


„Ne vom petrece tot restul vieții împreună’

Bărbatul a povestit pentru The Sun că a plăcut-o încă de la început pe fată şi că s-au înţeles foarte bine imediat, pe de-o parte pentru că Tony vorbea slovaca. Cei doi mergeau împreună la sală, vorbeau în slovacă aproape mereu şi se uitau la televizor după ce partenera englezului se culca. 


Amândoi au spus că deşi totul mergea bine nu au făcut nimic nepotrivit. Cuplul a spus că nu plănuia să se întâmple acest lucru. Ulterior, cei doi nu s-au mai putut abţine să se îndrăgostească unul de celălalt. Noul cuplu a părăsit deja casa şi s-a mutat la părinţii lui Tony. Au început să caute împreună o proprietate şi au aplicat pentru o viză permanentă pentru Sofia.

„Sunt recunoscător că a intrat în viața mea’

„Ne pare rău pentru durerea pe care am provocat-o, dar am simțit ceva ce nu am mai avut până acum. Plănuim să ne petrecem tot restul vieții împreună. Știu că oamenii vor crede că asta s-a întâmplat atât de repede, dar eu și Sofia știm că este cel mai bine așa.


Totul a început cu o simplă dorință din partea mea de a face ceea ce trebuie. Adică, de a da o mână de ajutor, indiferent că era vorba despre un bărbat sau o femeie. Dar Sofia a fost cea care a intrat în viața mea. Pentru asta voi fi mereu recunoscător’, a povestit Tony.

„S-a întâmplat totul pe repede înainte, dar asta este povestea noastră de dragoste. Știu că oamenii vor avea o părere proastă despre mine, dar se întâmplă. Am văzut cât de nefericit era Tony’, a explicat și Sofia.

Sursă foto: Hepta, NB PRESS LTD