Un an de la moartea lui Florin Condurățeanu. Dan Diaconescu, prezent la parastasul regretatului jurnalist

.

Astăzi, 28 iunie 2022, se împlinește un an de la moartea lui Florin Condurățeanu. Deși a plecat dintre noi în urmă cu 12 luni, familia și apropiații săi nu l-au uitat. Aceștia continuă să-i aducă omagii, pentru tot ce a însemnat omul Florin Condurățeanu. La fel s-a întâmplat și în weekend, atunci când rudele lui i-au organizat un parastas. Printre cei prezenți s-a numărat și amicul lui Dan Diaconescu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


A trecut un de la moartea lui Florin Condurățeanu. Astăzi, 28 iunie 2022, se împlinește un an de când regretatul jurnalist, cunoscut și ca Nea Țuțu, a plecat dintre noi și s-a ridicat la Ceruri. În memoria lui, familia acestuia i-a organizat un parastas, eveniment la care a luat parte și bunul său prieten Dan Diaconescu, scrie spynews.ro.

Astăzi e o zi tristă pentru familia și apropiații lui Florin Condurățeanu, dar și pentru toți fanii lui. Se împlinește un an de când Nea Țuțu s-a stins din viață. Regretatul jurnalist a murit la 71 de ani, pe data de 28 iunie 2021, în urma unui stop cardio respirator, în timp ce se afla acasă cu fiul lui.


Citește și: Fiul lui Florin Condurățeanu își visează des tatăl, după înmormântare:„Merg mereu la cimitir’

Citește și: Fiul și soția lui Florin Condurățeanu primele declarații după moartea jurnalistului:„Sunt îngrozită’

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Cerasela și Rareș după Insula Iubirii. Mai sunt sau nu împreună:'Ne iubim, doar că…'

Citește și: Primele imagini cu Teo de la Insula Iubirii gravidă.Este asaltată de mesaje urâte, după împăcarea cu Alex!

Un an de la moartea lui Florin Condurățeanu


Vestea că Florin Condurățeanu s-a stins din viață a fost un șoc pentru toți cei care l-au iubit. Durerea a rămas și acum în sufletele lor, la un an de când l-au pierdut pe marele jurnalist. Weekend-ul trecut, familia lui i-a adus un omagiu emoționant. I-a organizat un parastas, cel de un an, după cum se obișnuiește.

Conform sursei menționate, familia lui Florin Condurățeanu a organizat un parastas la biserică, în memoria lui, weekend-ul trecut. Acolo, rudele lui au adus mai multe pachete cu mâncare, pe care, ulterior, le-au dat de pomană. La evenimentul trist a participat și Dan Diaconescu. Cei doi au fost buni prieteni.


Florin Condurățeanu s-a născut pe data de 12 martie 1950 și a murit pe 28 iunie 2021, în același an cu maestrul Ion Caramitru și canoistul Ivan Patzaichin. Regretatul jurnalist e înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală. A fost îngropat pe Aleea Scriitorilor, după cum și-a dorit familia lui. La înmormântarea sa au participat zeci de oameni.


Legătura neștiută dintre Florin Condurățeanu și Dan Diaconescu

Răzvan Andrei, fiul lui Florin Condurățeanu, a fost poate cel mai discret politician român care a activat timp de 4 ani în Parlamentul României. Tânărul și-a început cariera în 2012, atunci când s-a înscris în cursa electorală pentru un post de deputat în colegiul Constanța din partea PP-DD.

A fost o perioadă în care și Florin Condurățeanu a cochetat cu politica și a candidat, tot de pe listele partidului amicului Dan Diaconescu, pentru postul de deputat de Bacău.


Doar Condurățeanu Jr a reușit să intre în Parlament, acolo unde a avut 6 luări de cuvânt, a participat la 22 de interpelări și la 10 moțiuni, potrivit wowbiz.ro.

Răzvan Condurățeanu a părăsit PP-DD în decembrie 2013 și a trecut la UNPR, după care din 2015 a rămas neafiliat. După ce și-a terminat mandatul, fiul lui Condurățeanu a mai lucrat la Primăria Municipiului București și a mai candidat pentru un post de Parlamentar European, însă fără succes.

Și soția lui Răzvan Condurățeanu a ocupat funcții de conducere la stat, inclusiv una la Cancelaria Peședintelui, unde era ‘responsabil pensii private. Fiul și nora lui Codurățeanu dețin, conform ultimei declarații de avere, trei imobile în București, însă nu au și alte bunuri de valoare, terenuri sau mașini.


Au fost mai mult decât colegi la același post TV

Și Florin Condurățeanu a ocupat, în 2015, o funcție publică de conducere, el fiind membru în consiliul de administrație al Televiziunii Române, din poziția de senior editor la postul public.

Totuși, el a cunoscut celebritatea în urma colaborării pe care a avut-o cu postul de televiziune OTV și datorită prieteniei pe care a avut-o cu Dan Diaconescu. În ultima vreme, Condurățeanu a continuat să apară la televizor ca realizator de emisiuni te teme medicale sau ca invitat la emisiuni mondene, unde a dezbătut subiectele din showbiz.

Sursă foto: Arivă viva