A trecut un an de la moartea lui Costin Mărculescu! Cine îi organizează parastasul

.

Pe 8 iunie se împlinește un an de la moartea lui Costin Mărculescu, o dispariție fulgerătoare care a șocat pe toată lumea care l-a cunoscut. A murit singur, după o viață în care a fost sufletul petrecerilor mondene, și iată că nimeni nu s-a înghesuit nici să-i cinstească memoria.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Costin Mărculescu s-a stins singur, pe 8 iunie 2020. Corpul neînsuflețit al actorului a fost descoperit după câteva zile de la deces, Costin Mărculescu murind, din cauza unui infarct, în propria locuință, în momentul în care se pregătea să facă baie.


Acum însă, la un an de la decesul tragic al lui Costin Mărculescu, Mara Bănică și familia actorului, au pregătit parastasul, așa cum se cuvine, creștinește, în memoria actorului. Surpriza mare a fost însă că la eveniment nu a venit niciunul dintre prietenii cu care, de-a lungul vieții, Costin Mărculescu a chefuit de-a lungul vieții.


‘Împreună cu familia lui Costin, i-am chemat pe toți care i-au fost prieteni de-a lungul vieții. Nu a venit nimeni, unii nici nu s-au obosit să răspundă la mesaj, alți au anunțat că au alte angajamente’, a spus, pentru FANATIK, Mara Banică.

De altfel, la parastasul organizat, în afara Marei Bănică, cea care, acum un an, se ocupase și de înmormântarea regretatului actor, au mai fost doar 5 sau șase persoane, toți din familia lui Costin Mărculescu, spre dezamăgirea jurnalistei care a preferat să nu îi nominalizeze pe cei invitați și care nu s-au mai obosit să ajungă.


De mormântul acestuia se ocupă oamenii plătiți, astfel că este de fiecare dată îngrijit și i se aprind constant lumânări. Sora acestuia sau fosta iubită încearcă să meargă ori de câte ori au posibilitatea, la fel și cei mai apropiați prieteni, în speță Mara Bănică sau Pepe.

Citește și: Imagini copleșitoare la biserica unde este depus trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu. Prietenii i-au adus zeci de coroane de flori: „Nu te vom uita niciodată!'


Citeste si: Dan Capatos a dezvăluit care a fost ultimul mesaj primit de la Costin Mărculescu: „Eu voi trăi…’

Citeste si: Drama lui Costin Mărculescu. Din milionar, a ajuns la sapă de lemn: „Mi-am pierdut tot, vila, mașina, banii, bijuteriile! Toată lumea s-a folosit de mine’

De ce a murit Costin Mărculescu

Costin Mărculescu a murit la 50 de ani după ce, în ultima perioadă a
vieții sale, intrase într-un con de umbră, actorul având o serie de
probleme financiare și de sănătate cât se poate de serioase.


La acea vreme, mărturisea fosta iubită a actorului din Liceenii, Costin Mărculescu avea probleme cardiace și că acesta ar fi apelat, în mai multe rânduri, la Ambulanță pentru tratament.

În certificatul de deces al lui Costin Mărculescu au fost menționate drept cauze ale morții „insuficiență cardio-respiratoriu acută’, dar și „miocardofibroza și ateroscleroza aorto-coronariană’.


Mai mult, se pare că problemele financiare nu l-au ocolit pe Costin
Mărculescu, iar în ultima perioadă a vieții apela la împrumuturi de la
amicii săi apropiați, lucru care, spuneau cei din preajma lui, îi
provocase și o ușoară depresie dublată, uneori, de atacuri de panică.