ULTIMELE VEȘTI despre Mario Iorgulescu: fiul președintelui LPF și-a revenit și locuiește într-o vilă luxoasă din Elveția

.

Mario Iorgulescu s-a aflat, o perioadă, în comă după accidentul rutier pe care l-a provocat în septembrie 2019 și în care și-a pierdut viața un tânăr de 24 de ani. După câteva zile în care a fost internat, în stare gravă, în Spitalul Elias din Capitală, Gino Iorgulescu și-a transferat fiul într-o clinică din Italia. Între timp, tânărul și-ar fi revenit și se simte foarte bine, fiind îngrijit de un echipaj medical privat, într-o vilă luxoasă din Elveția.


Mario Iorgulescu
este cercetat pentru ucidere din culpă și conducerea unui autoturism sub
influența subtanțelor interzise. Procurorii italieni i-au comunicat oficial că
este anchetat pentru ucidere din culpă în România.

La începutul lunii
septembrie 2019, Mario Iorgulescu a fost internat în stare gravă la Unitatea de
Primiri Urgențe a Spitalului Elias după ce a provocat un grav accident rutier,
soldat cu un deces. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino
Iorgulescu, care se deplasa cu un autoturism marca Aston Martin pe Șoseaua
Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul
asupra volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul
condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.


Mario Iorgulescu avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, au stabilit medicii de la Institutul Național de Medicină Legală, citează Digi24.ro.

Fiul președintelui LPF a fost transferat ulterior în Italia, iar părinții tânărului mort în accident au acuzat o posibilă mușamalizare.

„El nu se află in acest moment internat la noi. Poate e cazat, de fapt, in hotelul care se afla in incinta spitalului si, de aceea, nu apare la noi. N-as putea sa va spun daca a fost vreodata internat aici. E posibil, desi, ca o simpla parere personala, eu cred ca in presa din Romania s-a strecurat o eroare, fiind, de fapt, vorba de un alt spital’, spuneau surse din spital pentru wowbiz.ro, la începutul lunii ianuarie 2020.


Potrivit impact.ro, Mario Iorgulescu locuiește acum într-o vilă, în Geneva, unde o asistentă îi este ‘paznic’ 24 de ore din 24. Este vorba despre casa în care a stat în perioada studiilor, Mario făcând ultimii doi ani din liceu, dar și toată facultatea în Elveția. Mai mult, deși a provocat o tragedie, în acest moment, nu este căutat prin Interpol.