Ultimele luni de viață au fost cumplite pentru Sean Connery: "Nu mai putea vorbi!" Care a fost ultima lui dorință

 Dumba Gabriela
.

Marele Sean Connery s-a stins pe 31 octombrie, la vârsta de 90 de ani, așa cum și-a dorit. Actorul a murit în somn, fără durere, după luni de zile în care s-a chinuit cumplit. Sean Connery nu mai putea vorbi și familia a fost devastată să-l vadă așa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sean Connery, cel mai bun interpret al lui James Bond, a murit în vila sa din Bahamas, după luni cumplite, în care s-a stins puțin câte puțin. Micheline Roquebrune, cea de-a doua soție a lui Sean Connery a dezvăluit că actorul suferea de demență și că ultimele luni din existența lui au fost cumplite.

'Suferea de demență. În ultima vreme nici nu mai putea să vorbească', a dezvăluit Micheline Roquebrune.

Singura alinare a fost faptul că Sean Connery a murit în somn, fără să sufere.

'Asta nu mai era viață pentru el. Nici nu mai putea să vorbească în ultima vreme. Măcar a murit în somn și totul a fost atât de liniștit. Am fost tot timpul cu el și pur și simplu s-a dus. E tot ce și-a dorit. Ultima lui dorință a fost să se ducă fără să sufere', a declarat pictorița în vârstă de 91 de ani, protrivit Daily Mail.

În ultimii ani, Sean Connery s-a retras pe insula New Providence din Bahamas, după ce s-a pensionat de la Hollywood, în 2006, și i-a transmis agentului său instrucțiuni clare să refuze orice propunere de film.

sean-connery-micheline-roquebrunesean-connery-micheline-roquebrune

Sean și Micheline au fost împreună 50 de ani

De origine franco-marocană, Micheline Roquebrune l-a cunoscut pe Sean Connery în 1970, la un turneu de golf.

'Sean a fost superb, iar noi am avut o viață minunată împreună. A fost un model de bărbat. Știu că îmi va fi foarte greu fără el. Dar nu putea dura o veșnicie, iar el a murit împăcat', a mai spus cea de-a doua soție a lui Sean Connery.

Mariajul lui Sean cu Micheline a supraviețuit unei aventuri cu solista Linsey de Paul în 1980, despre care s-a vorbit mult la vremea respectivă. Sean și Micheline s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private în Gibraltar, în mai 1975, potrivit Click!.

Micheline era divorțată la vremea respectivă și avea trei copii, iar Sean se despărțise și el de Diane Cilento.

Sean Connery a renunțat la actorie în 2003

Considerat cel mai bun interpret al rolului James Bond, în filme ca „Dr. No', „Goldfinger' şi „You Only Live Twice', Connery a creat un model pentru un erou de acţiune proaspăt şi interesant. În total, între 1962 şi 1983, el a jucat în şapte filme ale francizei.

A ales să renunţe la actorie în 2003, după „The League of Extraordinary Gentlemen', un eşec atât de box office, cât şi de critică.

Connery a jucat în 90 de filme, iar în 1988 a primit trofeul Oscar pentru rolul secundar din „The Untouchables', regizat de Brian De Palma.

Thomas Sean Connery s-a născut pe 25 august 1930, în Edinburgh, într-o familie cu origini irlandeze şi scoţiene. A fost votat „cel mai sexi bărbat în viaţă' de revista People, în 1989, iar în 1999, la vârsta de 69 de ani, a fost ales „cel mai sexi bărbat al secolului'.

După ce a avut mai multe slujbe, la vârsta de 23 de ani, a avut de ales între a deveni actor sau jucător de fotbal.

Între filmele în care a jucat se numără „No Road Back' (1957), în care a avut primul rol important, producţiile de televiziune „Macbeth' (1961) şi „Anna Karenina' (1961), urmate de lungmetraje ca „Murder on the Orient Express' (1974), „Indiana Jones and the Last Crusade' (1989) şi „The Hunt for Red October' (1990).

Recunoaşterea internaţională a venit în 1962, odată cu rolul James Bond în „Dr. No'. De atunci, el a mai interpretat partitura în „From Russia with Love' (1963), „Goldfinger' (1964), „Thunderball' (1965), „You Only Live Twice' (1967), „Diamonds Are Forever' (1971) şi „Never Say Never Again' (1983).

Citeste si:

Actorul american Eddie Hassel a fost împuşcat în Texas. A murit la doar 31 de ani

Prințul William a fost infectat cu COVID-19 în aprilie! Motivul pentru care totul a fost ținut secret

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton