Ultimele cuvinte pe care Mihai Constantinescu i le-a spus fostei soții, înainte să moară: "Era trist, dezamăgit și îngrijorat"

 Laciu Andreea
.

În ziua de 29 octombrie 2019, se stingea din viață Mihai Constantinescu. Lăsa în urmă fanii îndurerați, dar și pe femeile care l-au iubit cu tot sufletul lor. Acum, fosta soție a artistului a făcut o serie dezvăluiri emoționante despre ultimele cuvinte rostite de Mihai Constantinescu atunci când au discutat la telefon, fără să știe ce avea să urmeze.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mihai și Mihaela Constantinescu nu au fost uniți doar de prenumele sfânt, ci și de o iubire care a depășit orice granițe. Au divorțat, el s-a recăsătorit cu Simona Secrier, însă au rămas mereu aproape unul de celălalt. Parcă au trăit o poveste din filme.

„Odată cu el, a plecat o parte din sufletul meu, din viața mea, din tot ce aveam mai bun și mai frumos. Am pierdut cel mai important bărbat din viața mea, după tatăl meu. A plecat o energie care nu poate fi înlocuită cu nimeni și cu nimic. Am trăit împreună cea mai frumoasă perioadă a vieții noastre, tinerețea. Ne-am iubit enorm, ne-am respectat și am rămas prieteni”, a declarat Mihaela Constantinescu pentru Impact.

mihai constantinescu ultimele cuvintemihai constantinescu ultimele cuvinte

Mihai Constantinescu, ultimele cuvinte către fosta soție

Cei doi au fost mereu împreună, atât ca soți și iubiți, cât și ca prieteni. Fosta soție a lui Mihai Constantinescu s-a afișat alături de acesta și de noua lui soție de nenumărate ori. Tocmai de aceea, nici nu este de mirare că artistul a sunat-o, cu doar câteva ore înainte să moară. Parcă și-a presimțit sfârșitul, căci i-a transmis un mesaj care a speriat-o.

„Am vorbit la telefon cu câteva ore înainte de începutul sfârșitului. Era duminică și era trist, dezamăgit și îngrijorat, pentru că nu se simțea bine. Am vorbit de mai multe ori în acea zi. La ultimul telefon, mi-a spus că dacă lucrurile legate de sănătatea lui nu se ameliorează, el va pleca. Am simțit atunci că se va întâmpla ceva grav, dar nu m-am gândit nici măcar o secundă la moarte. Am continuat să mă rog, așa cum am făcut tot timpul, sperând într-un miracol…”, a povestit Mihaela Constantinescu, pentru sursa citată anterior.

Citește și: Cum arată mormântul lui Mihai Constantinescu 

Citește și: Elena Marin și Alexandra Stan de la Survivor, scandal uriaș pentru mâncare: „Nu ți-e rușine?'

Citește și: Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, mărturisiri dureroase înainte de parastasul de 6 luni

Ce se întâmplă între Mihaela și Simona Secrier, după moartea artistului

Cu toate că au apărut împreună cu numeroase ocazii, atunci când Mihai Constantinescu era încă în viață, drumurile celor două femei s-au separat acum. Mihaela explică faptul că ea și Simona au organizat separat parastasul pentru cântăreț prin faptul că fiecare are o cale proprie. Fosta soție a artistului nu se mai vede vreodată căsătorită cu un alt bărbat.

„Mihai nu mai este printre noi. Consider că fiecare trebuie să își urmeze drumul în viață și fiecare trebuie să îi păstreze și să îi venereze memoria, într-un mod personal, cu iubire și recunoștință. Nu doresc să mă recăsătoresc în această viață. Nu ne-am certat niciodată, deci nu era nevoie să ne împăcăm. Ne-am înțeles unul pe celălalt, ne-am ajutat, ne-am protejat și am rămas împreună într-o relație sinceră, curată și devotată”, a adăugat Mihaela Constantinescu.

Ce obiecte a păstrat fosta soție a lui Mihai Constantinescu

Chiar dacă au divorțat, Mihaela a păstrat mai multe obiecte dragi, din casa pe care a împărțit-o cu artistul. Printre acestea se numără și o icoană cu Iisus Hristos, precum și verigheta, pe care este scris un mesaj important pentru ea.

„Da, am păstrat câteva obiecte din casa noastră, cel mai important fiind o icoană superbă cu Iisus. Bineînțeles că păstrez verigheta. Este un obiect sfânt pentru mine. Ne-am căsătorit din dragoste, tineri, frumoși, fericiți. Pe verighetele noastre este scris Mihai și Mihaela”, a declarat fosta soție a artistului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton