Ultima persoană care a văzut-o în viață pe mama din Timișoara, care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii: "Mi s-a părut foarte tristă"

.

Ultima persoană care a văzut-o în viață pe mama din Timișoara, care a sărit de pe un bloc cu 10 etaje cu copiii în brațe, crede că tânăra avea probleme în dragoste. Nu se știe deocamdată de ce mama de 33 de ani din Timișoara a recurs la acest gest șocant, însă cei care o cunoșteau susțin că, în ultima perioadă, era slăbită și vizibil supărată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Iulia, mama din Timișoara care a murit ieri, alături de cei doi copii ai săi, era o persoană discretă cu viața personală, dar stările prin care trecea acum erau evidente deja pentru vecinii săi. Ultima persoană care a văzut-o în viață pe Iulia spune că i s-a părut foarte tristă.

Ce spune ultima persoană care a văzut-o în viață pe mama sinucigașă din Timișoara


Potrivit Observator.ro, Iulia B., absolventă de psihologie, a sunat disperată la interfonul blocului de pe care a sărit cu copiii în brațe, până când i s-a deschis. Din păcate, a reușit până la urmă să-și ducă la îndeplinire planul de a muri împreună cu cei mici, un băiețel de trei ani și o fetiță de șase.

Vecinii sunt de părere că problemele în dragoste au copleșit-o. Însă, deocamdată rămân doar speculații, având în vedere că Iulia și tatăl copiilor săi se împăcaseră și urmau să se recăsătorească.


Un bărbat a văzut-o ieri pentru ultima dată pe Iulia. Se vedea că ceva este în neregulă. Astăzi, și-a pregătit copiii pentru grădiniță. Nu au mai ajuns cu bine la destinație și toți trei urmează să fie înmormântați.

‘Cred că ceva probleme de căsnicie. Era slăbită, se vedea că era necăjită. E incredibil. Mie mi s-a părut foarte tristă, închisă când am văzut-o ieri’, a spus un vecin, potrivit aceleiași surse.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia de la Timișoara.


Citește și:Mihai Mitoșeru, declarații neașteptate la 2 ani de la divorțul de Noemi: „Noi încă ne mai iubim. Credeam că ea se poartă urât cu mine pentru că…/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este iubitul lui Hannelore, fosta soție a lui Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii.Prin ce dramă a trecut bărbatul

Mama din Timișoara, care s-a sinucis cu copiii în brațe, urma să se recăsătorească

În urmă cu doi ani, Iulia B. se despărțire de tatăl copiilor ei, dar recent se împăcaseră și urmau să se recăsătorească. Tatăl copiilor se afla în Austria, la momentul petrecerii tragediei, iar acum s-a întors în țară pentru a-și înmormânta familia.


Ultimele cuvinte ale mamei din Timișoara, care a sărit de pe bloc cu copiii în brațe

Mama Iuliei susține că aceasta a plecat de dimineață de acasă pentru a-și duce copiii la grădiniță, iar blocul de pe care a sărit nu e în apropierea locuinței în care stăteau.

O locatară din blocul de pe care a sărit Iulia susține că a vorbit cu mama sinucigașă cu doar câteva minute înainte. Ea a fost cea care i-a deschis la interfon, după care femeia s-a dus pe acoperiș și s-a aruncat.


Aceasta se afla la geam, moment în care sinucigașa a rugat-o să-i deschisă ușa de intrare în bloc.

Ea a mințit-o pe bătrână că și-a uitat cartela, iar întrebată de locatară unde vrea să meargă, mama i-a mărturisit că va merge la un etaj de sus.

Atunci i-a deschis, iar ceea ce a urmat la doar câteva minute a lăsat înmărmuriți pe toți cei ce locuiesc în blocul de la bulevardul Dâmbovița din Timișoara.


Prietenii Iuliei, devastați de durere după ce tânăra mama s-a aruncat cu copiii ei de pe un bloc din Timișoara

Pe contul de socializare al tinerei sunt zeci de mesaje de regret, căci cu nimănui nu-i vine să creadă că Iulia a recurs la un astfel de gest.

‘Veți rămâne mereu in inimile noastre. Nu vă vom uita niciodată îngerașii noștri 🖤🖤🖤🖤🖤🖤
Mi-ai spus asta vară când ai fost la noi că veți veni la noi în concediu. Acum v-ați transformat în îngerași toți trei.


Mi-ai promis că dacă mai fac o fetiță Yolanda mi-o botezi tu și voi ce ați făcut acum. Nu pot sa cred, o pierdere foarte mare’, a scris o prietena a Iuliei pe Facebook.

Mărturia unui locatar din bloc

Un locatar din blocul respectiv a mers și a aprins o lumânare pentru Iulia B, imediat după tragedie.

‘M-a anunțat colega mea, să vin repede că afară e o femeie cu doi copii. Am luat o lumânare, am aprins că e creștinește. Nu îi cunoaștem nimeni, eu stau în blocul ăsta. Nimeni nu știe și nu sunt cunoscuți, a declarat un alt vecin pentru Pro TV.


Ultimul mesaj postat de mama din Timișoara pe Facebook, înainte de a se arunca de pe bloc

Iulia, mama din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc, era destul de activă în mediul online. Tânăra obișnuia să posteze imagini cu ea și copiii și părea o femeie împlinită. În realitate, se pare însă că lucrurile nu erau deloc așa. Înainte de a recurge la gestul necugetat, ea a postat un ultim mesaj pe Facebook.

Ultimul mesaj postat de Iulia, mama din Timișoara, pe Facebook are legătură cu copiii. În postare, ea transmitea că nu doar mintea unui copil trebuie educată, ci și inima.

„Când educi mintea unui copil, nu uita să-i educi și inima’, a scris Iulia pe Facebook.