ULTIMA ORĂ: Oasele din sacul găsit în pădure ar aparține Alexandrei, deși Gheorghe Dincă a spus că sunt ale Luizei

 Dumba Gabriela
.

Antena 3 relatează, pe surse, că oasele găsite de criminaliști într-o pădure de lângă Caracal ar aparține Alexandrei, fata de 15 ani răpită pe 24 iulie. Astfel, s-a finalizat o analiză genetică făcută de medicii de la IML și, în oasele găsite în sacul din pădure, a fost găsit un profil genetic care are urmele ADN-ului Alexandrei. Asta, deși Gheorghe Dincă spune că resturile ar fi ale Luizei Melencu, fata dispărută în aprilie.

Luiza Melencu a dispărut pe 14 aprilieLuiza Melencu a dispărut pe 14 aprilie

Este ciudat faptul că Dincă a avut timp să o incinereze pe Alexandra și să se ducă să îi arunce oasele în pădure, deși anchetatorii au spus că monstrul din Caracal nu a mai părăsit locuința după ora 13:00, în ziua crimei.

La Institutul de Medicină Legală mai sunt și alte pachete și se fac în continuare teste genetice și pe celelalte oase găsite în aceste zile de anchetatori.

Despre Luiza Melencu nu se știe nimic momentan, însă anchetatorii continuă cercetările.

Au găsit oasele la indicațiile lui Dincă

Criminaliștii au descoperit oase într-un loc indicat de Gheorghe Dincă, într-o pădure din apropierea orașului Caracal, după ce  au verificat mai multe piste indicate de criminalul din Caracal. Au mers cu el în teren și au verificat mai multe păduri și surse din anchetă au spus că într-unul din locurile indicate de bărbat s-ar fi găsit oase. Dincă a susținut că rămășițele aparțin Luizei Melencu, fata dispărută în aprilie și pe care el susține că a ucis-o.

Familia Luizei cere daune morale de 300.000 de euro

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, tânăra de 18 ani sechestrată și ulterior ucisă de Gheorghe Dincă, a depus, miercuri, la DIICOT, o cerere prin care familia se constituie parte din procesul civil și solicită daune în valoare de 300.000 de euro, scrie Observator.tv citând surse judiciare.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat, miercuri, că probele găsite recent în pădurea de la lângă Caracal „nu au fost poziţionate acolo de câteva luni'.

Reprezentantul mamei și bunicului fetei de 18 ani dispărută în luna aprilie spune că cenuşa şi oasele erau aruncate pe iarbă, iar peste ele ar fi trebuit să crească vegetaţie: „am această suspiciune, că acele probe nu au fost poziţionate acolo de câteva luni de zile', citează Libertatea.

 

Părinţii Alexandrei nu cer daune: „Nu punem preţ pe viaţa Alexandrei”

Părinţii Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani, din Caracal, despre care Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o şi apoi a ars cadavrul, le-au spus, joi, anchetatorilor că nu vor să se contituie parte civilă în dosar.

Părinţii Alexandrei au spus că nu vor bani de pe urma unei tragedii. „Nu punem preţ pe viaţa Alexandrei' – au declarat părinții Alexandrei Măceșanu.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton