Ultima oră! Marian Drăgulescu și soția sa, Corina, au divorțat! Aveau probleme vechi, în căsnicie

 Dana Enache
.

Marian Drăgulescu și soția lui, Corina au încercat în repetate rânduri să-și salveze căsnicia, însă fără rezultat. Sportivul a recunoscut astăzi că au divorțat, însă problemele din căsnicie erau unele foarte vechi. De altfel, și apariția lor în show-ul  „Asia Express' a fost însoțită de tensiuni permanente.

 

Marian Dragulescu si Corina au divortat 2Marian Dragulescu si Corina au divortat 2

 

„Noi ne-am… Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Am încercat foarte multe lucruri, dar nu a fost să fie. Da, sunt ok!' a spus Marian Drăgulescu, pentru reporterii Antena Stars.

Vestea că cei doi au divorțat nu a venit ca un șoc pentru apropiații lor pentru că gimnastul și soția lui au trecut prin numeroase episoade neplăcute și nu doar o dată au luat în calcul varianta unei despărțiri.  La sfârșitul anului trecut, Marian și Corina au făcut terapie de cuplu, însă n-au mai putut salva mariajul de 9 ani nici măcar cu ajutor specializat.

„Noi ne-am…am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Am încercat foarte mutle lucruri, dar nu a fost să fie. Da, sunt ok!', a declarat Marian, pentru Antena Stars.

Cu ceva timp în urmă, Drăgulescu recunoștea că principala vinovată pentru scandalurile din familia lor este Corina, aceasta fiind o femeie extrem de perfecționistă.

Au ajuns de multe ori în fața notarului și s-au răzgândit tot de atâtea. Până astăzi.

„El m-a acuzat pe mine că le-am pitit, eu pe el ca le-a pierdut. Noi nici acum nu știm unde sunt actele noastre. De asta nici nu am putea să divorțăm. Noi trăim totul la intensitate și așa e mișto, că acolo îți dai seama. Deci noi am fost până la notar de atâtea ori și de câte ori a întors mașina… În următoarele 10 minute ne-am calmat. Am fost la terapie de cuplu.', spunea Corina Drăgulescu, în urmă cu ceva timp.

Marian Drăgulescu este la al doilea divorț

Gimnastul se află acum în fața celui de-al doilea divorț. Drăgulescu a mai fost căsătorit cu Larisa, femeia cu care are doi copii și cu care se află în relații foarte bune. De altfel, Corina posta frecvent pe conturile sale de socializare fotografii în care se afla împreună cu Larisa și copiii soțului său.

Marian și Corina, cascadorii râsului la ASIA EXPRESS

Marian Drăgulescu a fost protagonistul unor momente uluitoare în timpul reality-show-ului Asia Express. Renumitul gimnast a fost pus la punct, în repetate rânduri, de soţia sa, Corina. Cei doi se certau la fiecare cinci minute, iar scandalurile dintre ei stârneau amuzamentul celorlalți concurenți.

La un moment dat, chiar se puneau pariuri că la revenirea în România vor divorța imediat.  Cei doi n-au câștigat premiul cel mare în competiție, însă au luat un premiu imaginar pentru cuplul cu cele mai multe certuri de la „Asia Express'. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton