Tyra Banks – Prima fotografie cu bebeluşul ei

 Florentina Liutic
.

De câteva săptămâni, top modelul Tyra Banks trăieşte o bucurie de nedescris, după ce a reuşit să devină, în sfârşit, mamă la 42 de ani.

 

tyra banks

 

Vedeta are un băieţel, născut de o mamă surogat, iar de Valentines Day a publicat prima imagine cu micuţul. Tyra îşi ţine bebeluşul în braţe, căruia îi transmite toată dragostea sa şi a tatălui său, ea mărturisindu-le fanilor săi că aceasta este cea mai fericită Zi a Îndrăgostiţilor din viaţa ei.

 

Suntem atât de fericiți. Călătoria de până acum nu a fost deloc ușoară, așa cum am mai povestit înainte. Dar iată că a existat o lumină strălucitoare și frumoasă la capătul tunelului, pentru mine și tatăl său, Erik', a declarat top modelul pentru revista People.

 

Tyra a anunţat naşterea bebeluşului pe pagina sa de Instagram unde a publicat o imagine cu o căciuliţa şi următoarele rânduri: Cel mai frumos cadou pentru care ne-am rugat este, in sfârşit, aici. Are degețelele și ochii mei mari și gura și bărbia lui Erik. In timp ce ii multumim ingerului de femeie care a purtat miracolul pentru noi, ne rugam pentru toti cei care se lupta sa atinga aceasta minunata realizare. Bine ai venit pe lume, York Banks Asla'.

 

Foto: Hepta, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton