Un turist din Vama Veche a furat frigiderul din pensiunea în care era cazat. Imaginile au devenit virale

.

Un turist din Vama Veche a furat frigiderul din pensiunea în care era cazat. Imagini virale filmate pe litoralul românesc! S-a mai auzit până acum de tot felul de furturi din cazările de la mare. Dar un caz precum cel de acum nu s-a mai pomenit! Un turist din Vama Veche a furat chiar frigiderul pensiunii unde era cazat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Un turist din Vama Veche a furat frigiderul din pensiunea în care era cazat. Prosoape, halate, săpunuri, papuci, acestea sunt niște obiecte care dispar de obicei din camerele în care sunt cazați cei care merg să se distreze la malul Mării Negre. Însă, acest bărbat a reușit să îi lase pe toți mască. Din păcate pentru el, întreaga poveste a fost surprinsă pe camerele de filmat.

Un turist din Vama Veche a furat frigiderul din pensiunea în care era cazat


Un bărbat s-a cazat recent la o pensiune din stațiunea Vama Veche. A stat liniștit pe durata concediului, dar la final a făcut un gest care a șocat o țară întreagă. Se pare că turistul nu s-a mulțumit cu puțin, așa că a decis să plece cu unul dintre frigiderele aflate în pensiunea în care era cazat pe litoralul românesc.

Ceea ce nu știa el însă, este faptul că a fost filmat pas cu pas, deoarece curtea pensiunii avea mai multe camere de luat vederi. Patroana a rămas fără cuvinte atunci când a văzut imaginile șocante. Însă, a luat apoi măsuri rapid și a alertat de urgență autoritățile, apelând numărul unic de urgență 112.


Femeia le-a povestit polițiștilor întâmplarea neobișnuită, iar oamenii legii au intervenit și au reușit să îl prindă pe turistul care își adăugase și un frigider, pe lângă bagajul cu care s-a întors acasă din vacanță, informează Spynews.

Citește și: Româncă din Thassos, mesaj dur pentru turiștii români: „Zi de zi văd moartea cu ochii…'


Citește și: Sylvester Stallone și Jennifer Flavin divorțează după 25 de ani de căsnicie: „Aceste probleme personale…’

Citește și: Turiștii de pe litoralul românesc își gătesc ciorbă în camera de hotel, de frica prețurilor:'Da, aveau butelie și găteau'

Citește și: Ilinca, viitoarea soție a lui George Simion, detalii despre rochia de mireasă: „E făcută la comandă, cu influență…’

Cum a fost surprins bărbatul

În imaginile făcute publice, de pe camerele de luat vederi din curtea pensiunii, se poate vedea cum turistul din Vama Vech se uită cu atenție la un frigider mic. Se gândește și parcă ezită câteva clipe, apoi trece la acțiune. L-a scos din priză, l-a luat în brațe și a plecat fără remușcări, potrivit ct100.ro. Patroana pensiunii a povestit ce a pățit pe un grup de Facebook.


Le-a arătat și altora ce pagubă pot păți din cauza unor turiști cărora nu le pasă de problemele cu legea pe care le pot avea în astfel de situații.

„Cum să faci așa ceva?’, a scris femeia pe Facebook, după ce a postat imaginile.


Alți turiști români și-au făcut ciorbă în camera de hotel

Un alt patron de pe litoralul românesc, de data aceasta din Eforie Nord, a trecut printr-o altă întâmplare neobișnuită, în acest sezon estival.

‘Restaurantul pentru asta l-am deschis, pentru a putea evita mâncatul pe lenjeria albă și a evita sacoșele de mâncare din camere. Am pus un mic dejun, la un preț decent, la 20 de lei, în felul acesta îi încurajăm să vină să mănânce la restaurant, la masă ca oamenii, și am rezolvat o problemă, să nu mai facă mizerie prin cameră, să mănânce prin parcare sau prin portbagaje.


Pe lângă mâncarea adusă din exterior, aceștia vin și cu băuturi, cu toate că îi atenționez că este interzis acest lucru.

Sunt momente în care, dacă mergeți la super-marketul din oraș (Eforie – n.r.), nu mai găsești marfă deloc, e gol. Au venit cu o butelie mică, să-și facă un ou, un mic dejun, și de acolo s-a ajuns la oala de ciorbă. Da, găteau ciorbă în cameră…, a declarat administratorul pensiunii din Eforie Nord, pentru Replica.

Sursă foto: Captură ct100.ro