Tudorel Filimon, alias Nea Popa din „La Bloc”, despre banii primiți din drepturile de autor: „Nu poți conta pe ei. Asta e situația”

.

Tudorel Filimon, alias Nea Popa din „La Bloc', despre banii primiți din drepturile de autor pentru serial. De 21 de ani, serialul La Bloc este difuzat la TV și chiar dacă actorii nu mai filmează de mult timp, ei au rămas în atenția fanilor. Tudorel Filimon, cunoscut prin prisma personajului său, „Nea Popa”, a dat detalii din culisele serialului și a dezvăluit cu care dintre foștii colegi mai păstrează legătura.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Tudorel Filimon, alias Nea Popa din „La Bloc’, despre banii primiți din drepturile de autor pentru serial. Tudorel Filimon, în vârstă de 69 de ani, a povestit în ce relații a rămas cu foștii colegi de la „La Bloc’ și cu ce se ocupă aceștia în prezent. Actorul a povestit de cine îi este cel mai dor și cu cine ține legătura după terminarea filmărilor.

Tudorel Filimon, alias Nea Popa din „La Bloc’, despre banii primiți din drepturile de autor


La începutul anilor 2000, Tudorel Filimon îl interpreta pe nea Popa, personajul încurcă-lume din La Bloc, serial care s-a bucurat de un succes enorm. Alături de Americanu, Nelu, Costel, Lili și Bella, nea Popa stârnea hohote de râs cu peste 21 de ani în urmă.

Tudorel Filimon a oferit un interviu amplu, în care a vorbit despre experiența „La Bloc’. Îndrăgitul actor a făcut câteva dezvăluiri și despre drepturile de autor primite pentru peliculă. Susține că se mai câștigă din ele, însă nu atât cât și-ar dori.


„Din drepturile de autor se mai câștigă, dar nu cât am vrea noi, banii vin de două ori pe an, în iunie și în decembrie. Nu știu cât voi lua în decembrie, uneori te aștepți la mai mulți și vin puțini, nu poți conta pe ei. Dar, sunt buni, pentru sărbătorile de iarnă, te trezești că se duc pe cadouri. Asta e situația…’, a declarat Tudorel Filimon pentru ego.ro.

În ce relații a rămas cu actorii din „La Bloc’

Nea Popa, așa cum este acum cunoscut de fani, a declarat că singurul cu care s-a mai văzut a fost Emil Mitrache, zis și Americanul.


„Mai vorbesc cu Americanul, cu actorul Emil Mitrache. M-am revăzut cu el, cam pe la începutul anului. Din câte știu încă este ghid turistic, preia turiștii de la aeroport, îi cazează, le arată România, cred că este obositor, dar lui îi place.

Cât îl privește pe Dragoș Moștenescu (n.r.- Costel Jurcă, în ‘La Bloc’), el se află în prezent în Anglia. N-a avut noroc aici, deși e un om plin de idei. Așa că și-a luat soția și cei trei copii și a plecat din țară.

A avut o perioadă foarte grea, dar acum are un punct de echilibru, face stand-up comedy în bărulețele din Anglia, începe să aibă succes. Este foarte greu acolo, e concurență puternică. Mai mă uit pe internet, mai postează poze cu el, cu copiii. Dar nu ne-am văzut de vreo zece ani, chiar mi-e dor de el’, a spus actorul pentru sursa citată.


Citește și: Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, a reacționat la scandalul cu mama Geta:’Am ales să mă port așa cum sunt eu’

Citește și: Cine este Roxana Crudu de la Chefi la Cuțite.Oxi a fost abandonată în gară, când avea doi ani

Citește și: Ștefan Bănică a participat la o înmormântare, chiar de ziua lui de naștere.Cum a fost surprins artistul

Tudorel Filimon, numai cuvinte de laudă despre Nelu Curcă

El s-a dedicat bisericii, este la o mănăstire de lângă Ploiești, se duce acolo sâmbăta și duminica. Așa, personal, nu l-am mai văzut de mult timp.


Țin foarte mult la el. Îmi amintesc că mereu a fost credincios și când nu îi plăcea ceva în scenariu, zicea cu fermitate:

Eu asta nu spun, puteți să mă dați și afară!. După fiecare filmare, Mihai se ducea la Ghighiu, la duhovnic, ca să se spovedească. Acum mai joacă doar în piese de teatru cu teme religioase’, a spus Nea Popa.


Tudorel Filimon e urmărit în continuare de personajul din La Bloc

Tudorel Filimon este strigat și în ziua de azi nea Popa.

„Nu mă mai scoate nimeni din nea Popa! Ba chiar am ajuns ca cei mai mici să-mi spună bunicul Popa. Nu mă supără nimic din astea, nici nu se pune problema, fiindcă îmi arată ce influență a putut avea primul sitcom românesc.

În ultima vreme am decis să mă prezint ținând cont de acest serial. Așa că le spun celor din jur atunci când sunt întrebat despre identitatea mea că sunt nea Popa sau Tudorel Filimon pe numele de fată! Și găselnița mea prinde foarte bine, amuză pe toată lumea, a mărturisit Tudorel Filimon în urmă cu ceva timp.