Tudor Turcu, Ioana Anuta si Natalia Selegean au ajuns in finala X Factor!

 Adina Rosetti
.

Cel de-al doilea sezon de X Factor se apropie de deznodamant.  Pe 23 decembrie, de la ora 20:30, Romania isi va alege starul la Antena 1. Pana atunci, publicul a decis: Tudor Turcu, Ioana Anuta si Natalia Selegean raman in finala X Factor!

 

 

Emotiile au atins cote inalte, atat in randul concurentilor, cat si in cel al juratilor. Dupa un spectacol de senzatie ,publicul a decis: Dragos Udila paraseste concursul.

La duel au intrat Natalia Selegean si trupa RED, iar Dan Bittman a fost cel care a decis: Canta toate foarte bine. Imi este foarte greu. E dificil sa fac o departajare. Pot un singur lucru sa spun: In seara asta mai convingatoare mi s-a parut Natalia Selegean'.

 

Delia Matache a ramas fara nici un concurent, iar moldovencele din trupa RED au plecat acasa suparate pe Dan Bittman. Una din membrele formatie RED catre Dan Bittman: M-ati tradat domnule Bittman. Degeaba v-am cantat in poala la Iasi'.

Asadar, Tudor Turcu, Ioana Anuta si Natalia Selegean au ramas in cursa pentru marele premiu in valoare de 200.000 de euro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton