Tudor Ionescu de la Fly Project a slăbit 60 de kilograme, dar a regretat decizia. La ce greutate a ajuns acum: „Vreau să mă mențin așa”

 Ifrim Georgiana
.

Tudor Ionescu de la Fly Project a slăbit 60 de kilograme, dar a regretat decizia. De-a lungul anilor, artistul de la Fly Project a trecut prin oscilații de greutate majore și a reușit să slăbească peste 60 de kilograme. În urmă cu ceva timp, acesta susținea că nu a ținut nicio dietă, însă a redus considerabil porțiile de mâncare și a consumat aproximativ opt litri de apă zilnic. Iată ce greutate are acum artistul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Tudor Ionescu de la Fly Project a slăbit 60 de kilograme, dar a regretat decizia. În ultimul an, Tudor Ionescu a trecut printr-o transformare radicală. Nemulțumit de felul în care arăta, artistul a făcut câteva schimbări în regimul alimentar și a slăbit aproximativ 60 de kilograme. Artistul a mărturisit că nu este adeptul dietelor, iar singura schimbare pe care a făcut-o a fost aceea de a reduce porțiile de mâncare și de a se hidrata corespunzător. Cu toate acestea, ajuns la 54 de kilograme, Tudor Ionescu a decis să se mai îngrașe, iar acum încearcă să se mențină la o greutate constantă.

tu-9tu-9

Invitat în emisiunea Xtra Night Show, artistul de la Fly Project a făcut o serie de dezvăluiri despre lupta cu kilogramele în plus, despre proiectele profesionale și viața de familie. Acesta formează un cuplu cu Anamaria de 17 ani și au împreună o fiică.

Citește și: Tudor Ionescu de la Fly Project bea 7-8 litri de apă pe zi. Cum arată după ce a slăbit 40 kg

Citește și: Cum a slăbit Tudor Ionescu de la Fly Project 40 kg: „De un an, nu mai mănânc…”

Citește și: Cum a aflat Shakira, de fapt, că Pique o înșală. Artista a pus detectivi particulari pe urmele lui, după un apel suspect

Citește și: Cum arată Alina Pușcaș în costum de baie, la 37 de ani. A făcut furori pe Internet: „Senzuală și sexy'

Tudor Ionescu de la Fly Project a slăbit 60 de kilograme, dar a regretat decizia

În urmă cu un an, artistul a ajuns de la 104 la 54 de kilograme. Tudor Ionescu spune că nu a fost mulțumit de transformarea prin care a trecut, așa că a hotărât să se mai îngrașe. În prezent, acesta 70 de kilograme și consideră că este greutatea optimă.

„Ultima dată când ne-am văzut cred că aveam 54 de kilograme-56 de kilograme. Nu m-am gândit în viața mea. O viață am vrut să slăbesc și după ce slăbești, că nu ești OK…Acum sunt înapoi la 71 de kilograme.

Am vrut să slăbesc, dar așa s-a dus. Vreau să mă mențin așa. Sunt pe modelul că dacă mai iau un kilogram în plus dimineață, după ce îmi beau cafeaua, două zile nu mai mănânc nimic. Nici nu vreau să mă duc la 104, pentru că nu mi-a plăcut de mine niciodată', a mărturisit Tudor Ionescu, în emisiunea lui Dan Capatos.

Ce spune artistul despre al treilea copil

Tudor Ionescu și partenera lui de viață, Anamaria, au împreună o fetiță. Artistul susține că nu plănuiește să devină tată pentru a doua oară, în schimb, mama fiicelor lui și-ar mai dori încă un copil.

„Fetele sunt bine, sănătoase. Ilinca are 5 ani, urmează să facă 6 și la anul la școală. Nu înțelegeam lucrurile astea acum cinci ani și acum când mă gândesc că din toamnă la școală.(…) Nu știm (n. red. dacă își mai dorește să devină tată din nou).

Noi nu am programat chestiile astea. Dacă vine, da, dacă nu… Ana își dorește mai mult încă o soră pentru Ilinca', a mai adăugat artistul în cadrul interviului.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton