Tudor Chirilă, mesaj pentru concurenți, la Vocea României: "Am niște competențe pedagogice și-mi place să..."

.

Tudor Chirilă a dezvăluit concurenților de la Vocea României că i-a lipsit extrem de mult show-ul și adoră să muncească alături de tineri, mai ales că are competențe pedagogice. Antrenorul de la Vocea României spune că pentru el este o reală plăcere de a oferi din experiența lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Audițiile pe nevăzute de la „Vocea României’ se apropie de final, iar antrenorii mai au de ales doar câteva voci care să le completeze echipele. În această seară, de la 20:30, vedem cine îi va face să apese pe buton și care vor fi concurenții pentru care se vor lupta cu toate armele.

Tudor Chirilă, mesaj pentru concurenți, la Vocea României


Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley & Theo Rose și Denis The Motans sunt pregătiți să întoarcă scaunele pentru acele voci care fac scena să vibreze.

„Mie îmi place foarte mult să lucrez cu tineri. După doi ani de zile, am venit cu foarte mult dor și-mi dau seama acum, când vorbesc cu tine, cât de mult mi-a lipsit show-ul ăsta pentru că vreau să cred așa, în suflețelul meu, că am niște competențe pedagogice și-mi place să dau din experiența mea’, îi va spune, în această seară, Tudor unei concurente.


Smiley va avea o surpriză în momentul în care îl va întreba pe unul dintre concurenți dacă l-a mai văzut undeva.

„Da, m-ai văzut acum 6 ani, pe această scenă. Am fost la Vocea României în echipa lui Smiley’, va spune acesta.

Citește și: Cum arată Mario, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, la aproape 20 de ani.

Citește și: Cum se înțelege Gina Pistol cu chef Cătălin Scărlătescu. Adevărul despre relația lor: „Nu știu dacă oamenii pot înțelege această iubire dintre noi, dar… / EXCLUSIV


Citește și: Catrinel Menghia a primit premiul special la Festivalul de Film de la Roma pentru regia scurtmetrajului „Ossa/Bones’

Cum va decurge discuția și dacă s-au întors scaunele și va merge mai departe într-una din echipe, aflăm în câteva ore.

Unul dintre cei mai cunoscuți tiktokeri din România, cu peste 140 de mii de urmăritori, va performa pe scena de la Vocea României:

„Dincolo de Tik Tok sunt un simplu băiat. Îmi doresc să fiu fericit prin ceea ce mă face să zâmbesc zilnic, iubesc să fac oamenii fericiți’, va spune acesta.
De noi momente explozive vor avea parte antrenorii în această seară, de la 20:30, la Vocea României.


Care sunt noile reguli pentru antrenorii de la „Vocea României’, sezonul 10

Cel de-al zecelea sezonul al emisiunii „Vocea României a venit cu o serie de schimbări importante. Pavel Bartoș rămâne gazdă a show-ului, în timp ce Smiley împarte scaunul dublu Theo Rose.

Irina Rimes și Tudor Chirilă au rămas pe scaunele lor, însă Horia a fost înlocuit de Denis Roabeș (The Motans). În ediția care va fi difuzată în această seară, Tudor Chirilă va aborda noile reguli care privesc antrenorii și modul de formare al echipelor.


Care sunt noile reguli pentru antrenorii de la „Vocea României, sezonul 10. Noul sezon a început extrem de promițător, mai multe voci extraordinare și povești emoționante fiind prezente pe scena emisiunii.


Potrivit lui Tudor Chirilă, echipele de concurenți se vor forma diferit față de sezoanele trecute. Antrenorii nu mai sunt limitați să aleagă numai 14 concurenți pentru a forma o echipă, ci pot forma o grupă mai mare, din care pot alege la finalul etapei pe nevăzute.

„Nu știu dacă tu știi care sunt regulile concursului anul acesta. Până acum, în toate sezoanele, aveam posibilitatea să luăm 14 concurenți în fiecare echipă. În momentul în care 14 concurenți compuneau o echipă, tu, ca antrenor, nu mai puteai să iei concurenți.


Anul acesta, echipele au tot 14 concurenți, dar noi putem lua mai mulți și, atunci, la finalul etapei pe nevăzute, va trebui ca diferența de concurenți să plece acasă, la o decizie a antrenorului. Acum, chestia asta este foarte ingrată pentru antrenori și, probabil, că în mintea mea a fost și treaba asta, a spus Tudor Chirilă în cadrul emisiunii.