Tudor Chirilă se pregăteşte să devină tată

 Florentina Liutic
.

Toamna aceasta se anunţă una extrem de frumoasa pentru Tudor Chirilă atât pe plan profesional, cât şi personal.

 

tudor chirila1

 

Artistul face parte din echipa juraţilor de la Vocea României' şi se pregăteşte să devină tată. Iubita lui, Iulia, este însărcinată, şi urmează să aducă pe lume primul copil al cuplului care se va naşte peste 2 luni.

 

Tudor şi Iulia sunt împreună de 2 ani, însă şi-au trăit discret povestea de dragoste.

 

Interpretul unora dintre cele mai frumoase cântece de dragoste scria în urmă cu 2 ani un text despre iubire pe blogul personal: Miracolul iubirii cred ca sta in faptul ca atunci cand esti iubit ai parte de un spectacol uluitor, unic si poate chiar irepetabil.

 

Femeia care ti se ofera o face complet, fara ascunzisuri, fara subterfugii, intr-un abandon total.  Ai parte de un om transparent pe de-a-ntregul, translucid. Este un imens cadou sa poti sa fii martorul unui suflet fara colturi, ca o camera perfect luminata, fara umbre…

 

Paradoxul iubirii implinite sta in aceea ca pentru a fi martorul ei obiectiv trebuie sa fii implicat pe de-a-ntregul, in cel mai subiectiv mod cu putinta.'

 

Iată ca acum, Tudor şi Iulia îşi văd iubirea împlinită în cel mai frumo mod posibil: prin naşterea unui copil.

 

Foto: Facebook

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton