Tudor Chirilă, despre neînțelegerea cu Irina Rimes: „Pentru o glumă bună îmi vând un prieten”

.

Juratul de la Vocea României, Tudor Chirilă, nu și-a dorit să facă parte din celebrul show de talente, însă întreaga experiență l-a făcut pe artist să-și schimbe părerea.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții’, cu Gojira, Tudor Chirilă a recunoscut că, inițial, nu ar fi vrut să facă parte din juriul concursului de talente, Vocea României, din cauza unei expuneri prea mari la tv și a unui timp relativ scurt pentru a face muzică. Până la urmă, artistul și-a schimbat părerea: „mi-a plăcut la show-ul ăsta pentru că mi-a oferit posibilitatea de a putea să fiu și regizor, și pedagog, să le arăt artiștilor că e nevoie să se pregătească vocal ca să fie tot timpul la un anumit standard, partea de improvizație de la battle-uri’, a spus solistul trupei „Vama’.


În cadrul talent show-ului, au existat mai multe conflicte între jurați. Unul dintre ele s-a întâmplat atunci când colega sa, cântăreața Irina Rimes, a vrut să convingă o concurentă să vină în echipa ei, promițându-i un moment „epic’. Atunci Tudor Chirilă i-a spus că nu are proprietatea ideilor, arătându-i sensul din DEX: „Irina, la început, nu a înțeles că businessul e business și mai e o chestie, pentru o glumă bună îmi vând un prieten. E o vorbă care spune nu că ești neserios că-ți vinzi un prieten, ci că de fapt, când trebuie să fim profi, nu ținem cont de nimic. Asta e un show tv, dar când se sting luminile ieșim la bere‘, a mai continuat artistul.


Irina Rimes

Vocea României a debutat la Pro TV pe 27 septembrie 2011, iar ultimul sezon, al nouălea, s-a încheiat pe 20 decembrie 2019. Tudor Chirilă a venit în juriu începând cu sezonul patru, înlocuindu-l pe Horia Brenciu.


Poți urmări podcastul integral pe YouTube.