Și tu ai fost fan al trupei L.A? Cum arată astăzi Liviu Vârciu, Aurelian Ciocan și Adi Zainea

 Dumba Gabriela
.

Au trecut mai bine de 20 de ani de la înființarea trupei L.A, una dintre cele mai iubite la vremea aceea. Liviu Vârciu, Aurelian Ciocan și Adi Zainea strângeau mii de oameni la concertele lor și lumea se călca în picioare pentru un autograf. Ce mai fac băieții de la L.A astăzi și cum arată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Trupa L.A s-a reunit la Iași, zilele trecute, după ani în care nu au au mai cântat împreună. Însă doar Liviu Vârciu și Adrian Zainea au urcat pe scenă și au distrat oamenii, care au cântat odată cu ei melodiile consacrate. Singurul care a lipsit a fost „Ache”, așa cum i se spunea lui Aurelian Ciocan, cel de-al treilea membru al formației.

178097455_112193541010576_1047797370630385297_n178097455_112193541010576_1047797370630385297_n

Recent, Vârciu a postat pe contul lui de Youtube și un vlog cu momente din timpul spectacolului, dar și de dinaintea acestuia, când s-a revăzut cu fostul lui coleg.

„Prima oară când am venit la Iași, am venit cu trenul, mă îndrăgostisem de o fată, era Miss, Miss nu știu de care, și am ajuns în Iași fară niciun ban, nu m-a primit să mă vadă, a zis că „Mâine poate”, deși eu nu aveam unde să dorm, și am dormit pe țevile de la un spital, pentru că era frig, și țevile alea erau calde. Așa am suferit eu pentru o domnișoară care, ce credeți, nici n-a apărut la întâlnire”, a povestit Liviu în vlog.

Emoțiile au rămas după atâția ani și Liviu a ținut să menționeze pentru urmăritori că se simte la fel de copleșit când urcă pe scenă, ca și în trecut: „De fiecare dată când intrăm pe scenă sunt emoțiile cât Casa Poporului, nu am fluturi în stomac, am niște vulturi”, a continuat Vârciu.

Nici Adrian nu a lăsat emoțiile acasă, căci i-a mărturisit colegului său că se simte ca la 18 ani, când a avut primul spectacol.

Citește și: De ce s-au împăcat Oana Roman și Marius Elisei:„Am luat o decizie…’

Citește și: Marius Elisei, declarație de dragoste pentru Oana Roman, după împacare:„Prințesa și zeița’

Citește și: Cum a fost cerută Alexandra Stan în căsătorie:„Am spus DA imediat’/ EXCLUSIV

Liviu și Aurelian au înființat trupa L.A în 1998

Liviu Vârciu și Aurelian Ciocan au fost cei care au înființat trupa L.A în 1998. Mai târziu, l-au luat în formație și pe Adrian Zainea, iar împreună aveau să formeze una dintre cele mai iubite trupe din România, în acele vremuri.

În 2005, însă, fiecare a luat-o pe alt drum și doar Liviu Vârciu a încercat să-și păstreze o carieră în fața reflectoarelor. Nici el nu a mai cântat, ci s-a orientat spre actorie și emisiuni de televiziune.

Liviu Vârciu a rămas în atenția fanilor săi, însă ceilalți doi băieți au intrat într-un con de umbră și au decis să renunțe la celebritate.

Cu ce se ocupă Ache de când a plecat din trupa L.A

Aurelian Ciocan, zis și „Ache” pe vremea când era în L.A, a renunțat definitv la muzică și s-a apucat de afaceri. Acesta s-a mutat în orașul natal, Constanța, și și-a deschis o firmă de termopane, care se pare că îi merge foarte bine, potrivit wowbiz.ro.

După ce a trecut și el printr-un divorț, la fel ca Vârciu, Ache a ajuns din nou în fața altarului cu actuala lui soție, Ramona, în anul 2012.

Adi Zainea de la L.A s-a făcut bucătar

Cât despre Adi Zainea, acesta nu a vrut să se rupă pentru totdeauna de muzică. Imediat după ce trupa s-a destrămat, el și-a deschis un studio muzical, dar afacerea nu a mers, așa că a fost nevoit să-l închidă.

După aceasta, a plecat în Anglia, unde a urmat cursuri de bucătar, cu gândul de a-și deschide propriul restaurant în România:

„Am avut un studio în București, dar care nu a mers foarte bine din cauza pirateriei. Într-un an, de Crăciun, am plecat în Anglia, la niște prieteni. Mi-a plăcut foarte mult și am decis să rămân și să urmez cursurile unui colegiu pentru a deveni bucătar[…] vreau să mă întorc acasă și să-mi deschid acolo propriul restaurant.”, declara Adrian Zainea în urmă cu câțiva ani pentru Libertatea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton