Trupa A.S.I.A. se reunește după 17 ani. Când va avea loc următorul concert

.

Trupa A.S.I.A. se reunește după 17 ani. Recent, soliste celebrei formații au susținut că se pregătesc pentru un concert spectaculos la Sala Palatului. Trupa de muzică pop a fost înființată în anul 1999, însă s-a destrămat în anul 2006. În urmă cu un an, Iana Novac, Anca Neacșu, Sorana Darclee și Alina Crișan au susținut un concert aniversar și au interpretat piesele care le-au consacrat în industria muzicii din România. În primăvară acestui an, Trupa A.S.I.A. va susține un nou show incendiar, însă în formulă incompletă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


La începutul anilor 2000, trupa A.S.I.A, făcea furori pe piața muzicală și cucerea inimile a milioane de români. Printre cele mai populare hit-uri ale formației, se numără „Dă-mi nopțile înapoi’, „Sună periculos’, „O iubire de-o vară’, „Inima ta’, melodii care se aflau pe buzele tuturor. La 17 ani de la desființarea formației, se pare că fanii vor avea ocazia să le vadă din nou pe scenă pe Anca Neacșu, Sorana, Iana Novac și Anemona Niculescu. Acestea au pregătit un show de zile mari, care se va desfășura chiar în primăvara acestui an.


Trupa A.S.I.A. se reunește după 17 ani. Datorită feedback-ului pozitiv primit la concertul aniversar din toamna anului 2022, se pare că soliste au decis să nu renunțe complet la ideea reuniunii formației. La acea vreme, artistele au reușit să umple Sala Palatului și au trezit nostalgii în rândul telespectatorilor.

Citește și: Sorana Darclee, fosta membră a trupei A.S.I.A., a suferit de depresie. Ce i-a provocat boala: „Nu a fost un efect al divorțului’


Citește și: Cu ce se ocupă acum Sorana Darclee, fosta membră a trupei A.S.I.A.: „Există afacerea mea'

Citește și: „Cumva, am ascuns toată durerea sub preș’. De ce a apelat Ilinca Vandici la ajutorul psihologului

Citește și: O femeie a fost dată în judecată de un prieten, pentru că l-a refuzat ca iubit. Bărbatul cere daune de 3 milioane de dolari

Trupa A.S.I.A. se reunește după 17 ani


Următorul concert al celebrei trupe va avea loc în data de 6 martie 2023, la Sala Palatului. Din păcate, Irina Nicolae nu le va acompania pe Iana Novac, Anca Neacșu, Sorana Darclee și Alina Crișan, așa cum s-a întâmplat și la concertul aniversar din octombrie 2022.

 „Am făcut istorie alături de aceste fete. În 1999 eram niște copile. Eu aveam 16 ani și eram cea mai mică dintre ele. Povestea trupei A.S.I.A. este una bogată. Bogăția ei stă în zecile de piese pe care le-a scris Adrian Ordean pentru noi. În miile de concerte pe care le-am susținut.


Milioanele de oameni care ne-au iubit și încă ne iubesc. Bogăția noastră stă în voi, cei care încă ne cântați piesele. Asia și muzica noastră amintește de cea mai liberă perioadă pe care am trăit-o vreodată ca popor. Generația noastră și generațiile apropiate nouă. Eram probabil elevi, liceeni, studenti. Tineri și lipsiți de griji’, scria Sorana pe rețelele sociale, imediat după succesul de la concertul aniversar al Ianei.


Sorana: „Fetele sunt surorile mele’

În octombrie 2022, trupa A.S.I.A. s-a reunit într-un concert aniversar. La acea vreme, Iana Novac a sărbătorit 20 de ani de activitate pe scenă și le-a dăruit fanilor un concert spectaculos la Sala Palatului. Imediat după încheierea spectacolului, Sorana Darclee a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Trupa A.S.I.A înseamnă mai mult decât cele patru fete care urca pe scenă. A.S.I.A este managerul nostru, Florin Ionescu. Pentru că este despre familie, iar Florin mi-a fost în toți acești ani dincolo de manager, tată, frate, camarad, cel mai bun prieten, dar și profu de care mă temeam cel mai tare. Pentru că ținea la educația mea și nu m-a lăsat niciodată să fac puțin. La aproape 40 de ani văd lucrurile așa, dar la 20 de ani mă enerva teribil.


Fetele sunt surorile mele. Noi chiar am crescut împreună. Ne-am spus toate secretele și pe toate ni le-am păstrat. Ne suntem de atunci alături la bine și la greu. Iubirea noastră e eternă și mai presus de orice reală și puternică‘, a mai spus aceasta.

Sursa foto: Facebook